Scrisorile lui Stanca: Dragă Victor Ponta,

CLIIMA20120618_0164_1.jpg

Victor Ponta, premier
Citeste tot despre: 

Ţapinar, ţepar?! Erai programat. Nici nu am avut timp să mă bucur de victorie, Victore! Nu-ţi dai seama câtă dezamăgire semeni? Sentimentele, dă-le dracu'. La politichie trebuie să fii şarpe cu sânge rece şi elefant cu crustă-n loc de piele... sau porc ca să ne adaptăm geografiei... Dar ia lumea care v-a votat şi care a avut încredere-n tine.

Nici măcar nu ai lăsat-o să se bucure un ceas, o zi acolo, să aibă iluzia că au învins ai noştri. Ai făcut ca „Frontul" după Revoluţie care a anunţat că nu face politică, apoi s-a băgat în ea pân' la urechi. E, de fapt, începutul istoriei partidului tău... Retrospectiv, la scara mare a trădării, micuţul tău gest ce părea nesemnificativ, atunci când te-ai dus să-l feliciţi pe MRU, ia dimensiuni monstruoase. Tu cu cine joci? Al cui eşti, monşer? Micul Titulescu sau Micul Iuda? Ai reflexul duplicităţii şi trădării în genă. A fost prima şi ultima oară când te-am votat. Şi nu sunt singurul.

Cât cinism! Să nu treacă nici 5 minute şi tu să spui deja că te aliezi cu cea mai lunecoasă şi oportunistă formaţiune. Cu cea mai titrată adunătură de aventurieri antiromâni, care stă ca uleiul deasupra patriei, pişându-se pe noi toţi. Bravo, înţeleptule! Lumea e nedumerită. Bulversată.

Al cui oi fi, mă-ntreb?! Vrei să fii premier cu orice preţ şi acesta a fost preţul tău. Da' ce, te-a făcut mama premier, ai terminat şcoala profesională de premieri? Eu nu te mai vreau! Ce m-a durut cel mai mult a fost dezamăgirea echipei Antena 3. Care a mers cu tine necondiţionat. Ce leoarcă de „simpatie" nedisimulată era Badea, ce degringolat Gâdea, ce tăcut mocnit Ciutacu. Păi, tu măi trădătorul neichii, ai batjocorit munca şi devotamentul multor fraieri care au crezut în tine şi te-au cocoţat unde eşti. De aici de unde mai ai marfă de vânzare... abia ai deschis târgul.

Realizezi că o alianţă care părea benefică pentru noi e în pragul disoluţiei? Numai ca să fii tu premier? Se va rupe ţara-n două: ca capuleţii cu montaguii în Verona, ca să fie Viktor Ibolya Ponta premier... N-o să mai ai mare viitor. Ţi-ai tăiat capul din start. Capulete.

Adio... Şi, pentru că te-ai ales la Gorj... şi-un praz verde!

Loading...