Scrisorile lui Stanca: Dragă Maria, el trecea drept un fel de vânător de zestre

La mulţi ani, pe azi! M-am tot abținut să mă pronunț în cazul divorțului tău de rugbistul și ”omul de afaceri”. Că așa-i zice presa, eu nu am verificat, ce bussines a făcut… Dar mi s-a conturat totuși ceva. Preludiul: Tu, o fată tânără și frumoasă, folcloristă, accepți să te măriți cu un ins care a fost căsătorit de 6 ori. Într-o singură viață. Tumultuoasă, publică. Că și tăticul meu a fost la fel, dar nu l-a știut nimeni…

Ba, al meu a avut șapte căsătorii cu 6 femei, fiindcă de ultima a divorțat cu repetir… Deci, când l-ai luat știai măcar din presă de un trecut glorios. Nu-ți trebuia bibliografie stufoasă. Se mai aflase despre unele performanțe de alcoave lui Marcel, așa că, te-o fi tentat și pe mata... curiozitatea. Deși, prea se căsătorea numai cu vedete… Și d-alea frumoase ca tine. Nu mai înșir lista. Se știe! Mie mi-a scârțâit povestea. Mai ales că el trecea un fel de vânător de zestre, de femei lucrative productive ca artiste, pe care le putea parazita. Nu eu o afirm, presa mondenă.

Paradoxul e că nu el, craiul cu vătraiul, recordmanul mascul te-a părăsit, ci TU! Asta e chiar culmea! Ai declarat că ești foarte îndrăgostită, dar nu ai zis de cine? Și nici nu prea trebuia. Presa de specialitate, nu Sistemul, asta e la politichia Clujeană - presa de investigații sexuale a aflat. Ura! Trăiască! Bravo!

Cin’ ță fie, cin’ță fie? Viziru e! Simpaticul meu amic pe care l-am demascat că are un pedi-gree formidabil, sânge albastru măcar în tenisul autohton... El nu confirmă, nu infirmă cu fermitate sau cu indignare proletară. Lasă-n aer. Dacă e o dragoste devastatoare, du-te la doctor, la psiholog, la vrăjitoare, la ghicitoare! Și da-ți-vă pe față. Îți dau eu argumentul: Marcel a avut destule trădări ca să nu te apese conștiința. 

Ce nu-mi place la el e că nu e o Doamnă. La mine a fi o Doamnă e mai mare decât a fi un Domn. El spune lucruri de nespus. Mizerii. Că ai venit cu rochia albă plină de praf de pe capota mașinii sale unde te-ai sprijinit sexual cu nuș’ cine. Nu cred asta. Dar chiar așa să fie, nu-i frumos, ca mascul ce te dai, s-o spui public. Tot tu te faci de râs… și, ce râs?!! Ce mascul mai ești tu, când doamna ta se sprijină de capote ca să-ți pună coarne? În fine, ajungem deja la pestilențe... De-acum voi citi despre voi cu batista la nas... V-ar fi mai bună tăcerea. Ca să mai salvați ceva din imaginile-vă, terfelite de voi… și pișate de tot natul. Decență, copii!!

maria.jpg

maria constantin
Maria Constantin a răspuns acuzațiilor lui Marcel Toader
Foto: Facebook

marcel_toader_maria_constantin.jpg

marcel toader maria constantin divort tribunal
Marcel Toader și Maria Constantin s-au căsătorit în 2015
foto: arhiva personală
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1