Scrisorile lui Stanca: Dragă Ion Viorel - replică,

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Dacă mă invitai la o miuță, nu mă băgam. Dar, cine te-a pus pe domeniul meu, te-a mâncat în creier? Las’ că tu scrii în scrisoarea către mine despre altceva.

Căci, apropo de meciul de la Buzău, eu nu te-am acuzat de nimic. Dar am comentat pamfletar declarația ta tv de DUPĂ meci. Prin care doreai falimentul Rapidului. De unde ai mâncat și tu o pâine. Măgarule! Atât. Un gest de fomist cârpăncurajos.

O faci pe prostul - sau poate că ești, nu știu - și dai la gioale ca un fundaș primitiv... că vezi că am luat tot ce era pe masă la protocol, etc... ești ordinar, jegos și mârlan. Nu m-am atins de mai nimic și am luat, da!, un sandvici la pachet. Pentru că am diabet... ceea ce-ți doresc și ție cu tot neamul tău mărăcinean și pământean. Și, fiindcă mă aștepta drumul spre București. Sulfuroasă afirmație... la nivelul tău de educație. La urma-urmei, cele puse pe masă erau decor pentru filmul de spionat? Bine că n-ai spus că am băut toată apa și apoi am urinat la minunatul vostru closet. Era adevărat. Aștept proba video. Că am lăsat o amintire lichidă în contul tău....

Dar chestia cu camera de luat vederi pusă la protocol mi se pare exact pe spiritul fotbalului buzoian - să spionezi vizitatorii, dar și ILEGAL.

Așadar: «Către PARCHETUL ȘI POLIȚIA BUZăU. Subsemnatul, prin prezenta solicit să mi se confirme/infirme legalitatea amplasării unor camere de luat vederi în încăperea de protocol a Stadionului "Crâng" din Buzău; și dacă organele îndrituite au știință de prezența lor... pentru a mi se înlesni probele necesare a dovedi violarea intimității mele de către Clubul Sportiv Buzău. Aștept răspuns în termen legal. Cu stimă.»

Ca răspuns la gestul tău de mincinos ordinar din scrisoarea scrisă de altul și semnată de tine, îți urez, cordial, succes în demersul sigur și profesionist de a retrograda. Așa să te ajute Domnul și la falimentul restaurantului din Crâng, mincinosule, blagoslovindu-l cu un mic incendiu... Multă sănătate și cultură ca să apuci a-mi mai răspunde la scrisorile pe care ți le voi trimite. Căci, cu toate ordinăriile tale, nu mă opresc aici. Ca să-mi răspunzi la ele până ai să înveți să scrii și să citești bine românește. Te salut cu un șut... în curând.

George Stanca

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5