Iubitul Marinei Almăşan şi asociatul lui, căutaţi de DNA! : «Victor se lăuda peste tot că îi va distruge»

CLIIMA20120420_0073_1.jpg

Marina Almăşan şi Georgică Cornu au o relaţie de 4 luni, deşi el este încă însurat

Boss-ul televiziunii TVT89 a fost chemat la DNA şi e sigur că cel care i-a "încurcat iţele" este fostul soţ al Marinei Almăşan, Victor Socaciu.

Mai mult, pe lângă George Cornu, partenerul acestuia de afaceri, actualul iubit al soţiei lui, a fost şi el chemat în faţa procurorilor DNA.

Asociatul fostului iubit al Marinei Almăşan deţine funcţia de preşedinte al Camerei de
Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş.

"Victor se lăuda peste tot că îi va distruge atât pe Marina, cât şi pe iubitul ei. Întâmplarea face ca, la scurt timp după aceste ameninţări, Georgică Cornu şi asociatul lui chiar să fie chemaţi la DNA... Şi de atunci a început cea mai neagră perioadă din cariera lui Cornu, care a condus, luna trecută, la intrarea în insolvenţă a firmelor lui. În toată această perioadă, Victor Socaciu a făcut echipă cu soţia lui Georgică Cornu: banii ei şi relaţiile lui au generat mult rău", a declarat o sursă pentru Ziarul Ring.

Deşi s-au despărţit, Marina şi George vor să fie din nou împreună: "Cei doi au sentimente unul pentru celălalt şi plănuiesc să se împace când situaţia va deveni mai puţin tensionată", a mai continuat să spună aceeaşi sursă.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1