Dragă Natalia Mateuţ,

Citeste tot despre: 

Te-am zărit recent printre evenimente mondene pe care observ că începi să le colorezi cu personalitate.

Eşti, nu numai fiica unui celebru şi prosper fost fotbalist al Naţionalei şi al lui Dinamo, dar şi mai mult, nepoata minunatului tău bunic matern, om care a "văzut multe" cum spune românul.

Ar fi păcat dacă nu te-ai lipi de nea Gogu, mai ales cu urechiuşa şi cu mintea ta isteaţa, ai avea ce învăţa. Te văd cu ochii unui tată-(şi)-de-fată.

Nu te-au învăţat rău părinţii tăi. Sunt sigur, dar întrebarea este îi asculţi? Tata te iubeşte, îţi face un cadou de majoratul tău, un Audi TT, iar tu neglijentă, faci accident şi îţi rupi piciorul.

Păi, şade frumos!? Nu stau acum să vorbim despre evaluarea pagubelor, dar ţi-ai periclitat integritatea şi viaţa; aşa răspunzi la cadourile pe care le primeşti de la părinţi?

În rest, faci ce vrei, văd chiar că ai principii ferme în viaţa particulară: "fără fotbalişti!".

Nu ştiu dacă e bine sau rău, nu pot presupune că te-a învăţat aşa mămica ta sau nu. Cert este că, văd şi eu în presă, refuzi fotbalişti pe bandă, cârnaţi de fotbalişti: Mitea, Daminuţă, băieţi de băieţi, filomanelişti, "fanţi de Obor".

Stâlpi de cluburi mai întâi, şi apoi fotbalişti; nu ca Dorin, tatăl tău: întâi fotbalist, apoi fotbalist şi abia apoi restul. Bravo, ceea ce nu pricep, deşi nu e treaba mea, mă întreb şi eu de ce nu-ţi place Alin Stoica, repet e o întrebare dubitativă, nu un îndem sau o pledoarie pro, măcar pentru seriozitatea lui. Sau a ajuns şi el clubber?

Dar, există şi răspunsul simplu: "Nu-mi place, basta!" Eşti şarmantă, însă, când îi refuzi pe doi crai de club pentru care multe fete ar face multe: "Ăştia doi, Daminuţă şi Mitea, sunt chiar naivi, ca să nu le spun în alt fel. Ştiu că nu au nici o şansă, dar ei încearcă de parcă ar fi disperaţi. Uneori mă şi amuz pe seama lor".

Tare de tot, dar te rog eu, fii mai prudentă când refuzi, mai diplomată, nu aşa brutală, de ce să-ţi faci duşmani gratuiţi din foşti admiratori, Natalia? Aici te comporţi ca o (încă), puştoaică.

Ai să te maturizezi, fă-o cât mai iute, e nevoie de spirit proaspăt în "mondenul" ăsta mioritic morbid, poponar/pârţăgos, cu lideri "botezaţi" şi alţi fraţi pederaşti. Îţi prevăd un viitor luminos!

George Stanca (pamflet)


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1