Dragă Iuliana Marciuc,

CLIIMA20090923_0210_1.jpg

Vedeta TVR a hotărât să-i dea papucii lui Adrian Enache la începutul verii
Citeste tot despre: 

Am bănuit marea iubire dintre tine şi Adrian Enache încă de când erai căsătorită cu Posea, iar Adrian frecventa adesea apartamentul Elenei Cârstea, aflat cu câteva etaje mai jos.

Lucrul mi s-a confirmat când ne-am reîntâlnit la mare, cu voi amândoi, aparent în găşti diferite.

O fi o calitate a mea, dar străvedeam fiorul relaţiei voastre de la o poştă. Era ceva puternic, o atracţie „mortală", greu de ascuns. Aşa că, să ştii, eu nu te-am condamnat.

Nu mai discut ce a fost apoi cu naşterea copilului, recunoaşterea lui etc. Adică, atunci când ceea ce văzusem eu s-a confirmat public.

Ştiu că între voi a fost, romantic judecând, o iubire imposibilă, uneori posibilă; juridic, „dublu adulter" la un moment.

Oricum, ceva incitant, de proză romantic-adulterină. Căci, când tu erai Madame Bovary/Mme de Renal, când el Bel Ami sau fatalul Rodolphe.

Cert e că astă vară, în curtea TVR, mi-ai spus că te-ai săturat să aştepţi cererea în căsătorie şi că ţi-ai găsit un grec cu care te vei mărita.

Ţi-am spus că o faci numai din ambiţie, ca să grăbeşti procesul apropierii definitive şi că tu nu-l iubeşti decât pe Enache.

M-ai contrazis, ai continuat aventura - că asta a fost! - cu grecul, pentru ca apoi să-l părăseşti. Unde te îndrepţi acum, implacabil, inevitabil, definitiv, dacă n-aş spune şi etern?

La el! Vei trăi o nouă viaţă, alături de iubitul tău, acum poate mai puţin tumultuoasă, mai paşnică, mai pufoasă. Aveţi grijă, fericirea şi automulţumirea în exces duc la obezitate !

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1