Dragă Dan Negru,

Citeste tot despre: 

Ce bine o luasei tu cu TVR Timişoara. Erai vedeta locului, făceai emisiuni suberbe de rock&folk cu trupe şi grupe, erai aproape omul de casă la "Talisman", îi spălai, îi pieptănai... la imagine.

Ştiu că pila ta era fratele timişorean al marelui regizor TVR Titus Munteanu, el te proptea... te spăla, te pieptăna. Dar, erai şi tu activ, pasionat, implicat. Ai făcut, cu Talisman, festivalul berii la Mamaia, unde m-aţi luat co-prezentator.

Îmi amintesc că eram chiar apropiaţi...şi că acolo, în spatele scenei, îţi parcasei tandru&grijuliu Dacia nou-nouţă, pe care... o mângâiai, spălai, ţi-o pieptănai, ca pe un talisman.

Nu puteau omul şi câinele să se apropie de ea. O mai ai ? Erai de gaşcă. Aveai un viitor în TVR. Ca şi clujeanul cu 100% pe TVR mare.

Apoi, a venit cataclismul. Te-a lovit celebritatea anteno-intactiană. Ai început cu nişte lazarovisme: puneai omu' să bage mâna-n moluşte, şobolani, şerpi şi alte jivine scabroase.

Apoi, ai avut emisiunea aia cu tălâmbi, inculţi şi capre care încurcau Roman cu Roma şi gândeau cu "cutia ucraineană". Cum ai putut? Dar, precum cheia franceză, eşti bun la toate.

Căci, ai trecut la alt nivel intelectual, academic: blondele, în timp ce soţia ta aşteaptă un copil. Dacă iese blondă!? Ştii de ce-mi pare rău la tine, Dane? Nu că eşti bucureştean, e plin de parveniţi. Nu că ai bani.

Nici că te-ai cufundat în derizoriul unui jos divertisment mercenar. Altceva. Căci, dacă ex-colegul clujean se lăfăie pe fotolii cu intelectualii, tu ai rămas cu boii şi tălâmbii. El intelectualist. Tu populăros!

George Stanca

Mai citește:

Dragă Nadine...

Dragă Luis Lazarus....

Dragă Gheorghe Zamfir...


Loading...