Dragă Cristi Borcea,

cborcea.jpg

Cristi Borcea
Citeste tot despre: 

Dacă, forțând nițel nota, Regele Carol 2 suferea de un priapism princiar, tu ai un priapism penitenciar... În fine, jocuri de cuvinte. Realitatea este că dacă unii români spun că într-o zi țiganii vor fi o majoritate - care la nivel de continent nici nu contează - tu ești vajnicul român care se bate cu ei. Ai sau vei avea în curând, prin sarcina gemelară a doamnei tale ultime, și se speră, cea de pe urmă, dar nu cred - per total 9 prunci.

Nu știu și nu glumesc, pentru încurajarea acestor acte, eu, Stat Român, aș inventa niște premii, burse. Nu musai pentru tine. Dar te pot urma și alții. Nevoiași. Tu ești excepția. Fie prin notorietate. Ba, nu! Mai bine, fă tu o fundație, instituie tu Premiul! ”Masculul Alpfa al Vlahiei ”. Or, ”Tătăl a 10 copii” peste tine... și dă-l nevoiașilor care au atins recordul tău... Crede-mă că nu știam dacă se te bag la categoria ”Așa, NU!” Dar, din rațiunile expuse mai sus, și cred că mulți compatrioți te vor iubi pentru aceste fapte omenești și creștinești gen: ”Iubiți-vă și înmulțiți-vă” cum spune Cartea Sfântă...Apropo, poți avea sprijin în acest demers și de la Biserică. 

Să fim serioși, căci pe lumea asta, câți dintre miliardari fac ca tine? Unii au amante de lux cu duiumul; alții limuzine, gliptoteci, diamante, avioane, pinacoteci, castele în Scoția și cine mai știe ce naiba le trece prin cap. A fost o solistă americană care a instituit o familie internațională, dar pruncii nu erau ai el. 

Tu ai, vei avea nouă copii sănătoși și frumoși ca tatăl și mamele lor...Nu fac glume proaste - Ești un exemplu pentru Națiune. Un model ce trebuie, o repet, multiplicat, încurajat la nivel instituțional. Apropo, numai unii handicapați ar putea asemăna propunerea-mi, luată-n cheie ironică, cu acel ”Mamă eroină. ”Care era, desigur, și umanitar, dar cu meschinul scop de sporirea numărului de sclavi ai comunismului,... și totodată un șantaj existențial extrem de subtil. Azi o facem doar spre salvarea nației. Punct. 

Nu ar fi ridicol să te numești Tată-erou. Poate că ar evoca trecutul, dar ceva să sune onorific ”Jartiera de îngerași”... zic și eu că nu mă pricep, dar sugerez - zău că ai merita. Cristi, trebuie, simt nevoia să nu mă iei în derădere. Recunosc, am scris articole destul de ironice la adresa ta, dar acum sunt sincer. Ești un magnat care bani mulți a făcut, nu musai avere... COPII! 

Să-ți trăiască ani mulți și fericiți ! Să ajungă importanți pe scara societății - avocați, fotomodele, fotbaliști, tenismeni, automobiliști, șefi la Dinamo, aviatori, șefi- depozite de butelii, așa cum a-n ceput tăticu’, chirurgi, generali, amirali că posibilități sunt….Și, poate că unul dintre ei - de ce nu una? - milionar. Într-o variantă paternă. Mai curată, mai albă decât sacourile-ți dinamoviste…

Și... facem pariu că nu te lași?

Loading...