Dragă Ana Maria Georgescu, ai fost tratată cu o ”nesimțitorie” crasă

ana-maria-georgescu.jpg

Ana Maria Georgescu

M-ai impresionat la proba în orb. Aproape că nu te-am recunoscut. Fiindcă atunci când ai câștigat ”Mamaia” aveai 16 ani. Erai un copil uluitor.

A mai trecut ceva vreme. Apoi, este sigur, tu ai vrut să te re-impui. La ”Vocea”. Rebrenduire. Te-ai perfecționat. Ai crescut. Ai evoluat. Și de-odată observ că această maturizare devine o anatemă, un stigmat. Povară. Ai fost tratată cu o ”nesimțitorie” crasă. Cu rea voință….”ce mai caută, bă, și asta aici?” Lucru care mi s-a părut moralmente oribil. Jegos. De altfel, mă uitam la ei, la jurați, cum stăteau cu nasu-n desk, când să-ți deie ultima șansă. Ai fost o fraieră. Trebuia să nu accepți. Când ai văzut că nu ești dorită de antrenorul tău, trebuia să pleci brusc. Și să faci ”mimi” pe regulile lor. Aici ai greșit. Te-ai umilit. Să stai la mila cui? Tu ești o consacrată. Dacă erai copilul meu, te băteam cu ”náná la popò”, când ai decis să te bagi în cloaca asta frumos sunătoare și atât. Tu aveai deja un nume. L-ai expus ca o proastă. L-ai compromis ca o fraieră. E și un câștig din chestia asta: te-a redescoperit lumea. S-a aflat din nou despre tine. Vocea nu ți-ai pierdut-o. Talentul nici atât. Ingenuitatea e intactă, deși ai avansat în ani… Cine te oprește să mergi singură pe drum? Ce mare rahat a făcut și ”Vocea” asta? Spune-mi unu’ consacrat, ajuns egal cu jurații de azi sau de ieri?! Răsfățat de televiziuni. Nici unul. Figuranți. Ce interes ar avea EI să scoată inși care să-I întreacă pe EI? Să le ia locul și banii la PROTV? Vedete de o zi… Asta face ”Vocea”. Amăgeli. Căci, interesul e să meargă show-ul. The Show Must Go On... Și, el merge. Dùduie…Fabulos. Tare. Bucură-te că prostia ta nu te-a costat mai mult. Lumea, totuși, te-a recunoscut. Nu regreta eșecul. E o victorie.

 ”Vocea” e un ”musical”. De actorie – Chirilă; comedie- Smiley; muzichie-Moga; înțelepție – Loredana; populărie- Bartoș; clownerie – ex-Brenciu. Restul, voi, niște popice cântătoare, fripturi de tun, legume de supă. Care cară carul cu vocile lor… Începe să-mi pută ”Vocea”! Joc pervers. Vrăjitoresc. Veros. Puturos și mincinos. Pare - pare!!! - că include corupție. ”Jmecherie”. ”Aranjamente”. “Blaturi”. “Regìi”. Nu știu, nu pot spune precis. E doar un sentiment.

Dar începe să-mi pută…

Loading...

Citește și

  • ana maria georgesc stirita tv digi oradea prezentatoare cariera muzica ochii tai

    Drumul ei la "Vocea României" s-a încheiat după etapa duelurilor, dar se pare că pe Ana Maria Georgescu (27 de ani) o aşteaptă o frumoasă carieră. Tot în faţa telespectatorilor, însă nu pe scenă, ci la pupitrul de ştiri. Tânăra care la 13 ani devenea vedetă cu piesa "Ochi tăi" a vrut să revină în muzică şi s-a înscris la concursul de la Pro Tv, însă a părăsit competiţia mai devreme decât se aştepta.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1