Ziua și accidentarea la Exatlon! Giani Kiriță a ajuns la spital

Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii, a anunțat în ediția de marţi seară a concursului faptul că Giani Kiriță, concurentul din echipa Faimoșilor, a ajuns la spital.

"Tot mai multe accidentări. Giani lipsește și el astăzi, este la spital tot din motive de sănătate", a spus Cosmin Cernat, în editia Exatlon din această seară. Cu toate ca Giani Kirita era printre puținii băieți din echipa Faimoșilor care nu se accidentase, se pare că s-a resimțit și a ajuns la spital. Momentan nu se cunosc cauzele. 

Recent, Giani Kiriță și-a ieșit din fire la „Exatlon”. Mai mereu în conflict cu adversarii, indiferent dacă sunt mexicanii sau tabăra Războinicilor, sportivul nu ezită niciodată să-și manifeste verbal antipatia față de ei.

Giani Kiriță a adresat cuvinte injurioase Ancăi, din echipa Războinicilor, după ce i-ar fi aruncat câteva priviri urâte în timpul unei probe. Scrie Kanal D. Iute la mânie, fotbalistul a început să-i arunce cuvinte dure care abia au putut fi cenzurate:

„Hai că ea are c***t în pantaloni. Mie nu mi-e frică de moarte și crezi că mi-e frică de asta? Vezi că te prind eu...Pă îmi zice mie asta...împrăștiat?”, s-a revoltat Giani Kiriță în timpul competiției. 

loading...
Loading...

Citește și

  • vladimir draghia

    Pe 7 ianuarie va debuta la Kanal D reality-show-ul “Exatlon”, din care fac parte 10 vedete şi 10 oameni obişnuiţi, care luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro. Filmările se desfăşoară în Republica Dominicană, iar trei dintre vedetele participante se vor lupta și cu probele, dar și cu dorul de micuții pe care i-au lăsat acasă.