Ziua e băiat cuminte, noaptea se transformă total! Fiul Luminiței Anghel, de nerecunoscut

david-puscas.jpg

David Pușcaș s-a angajat la un mall din Capitală
FOTO: Arhiva personală

Cea de-a 15-a ediție a Premiilor Tv Mania a avut loc marți seară (22 noiembrie), la Le Chateau. Printre cei prezenți la petrecere s-a numărat și fiul Luminiței Anghel, David Pușcaș. Deși părea că s-a cumințit, ba chiar și-a găsit un loc de muncă, atunci când iese la petreceri, tânărul se transformă total.

Rebelul puști al Luminiței Anghel a fost în centrul atenției marți seară la petrecerea organizată la Le Chateau, cu ocazia Premiilor TV Mania. David Pușcaș a venit îmbrăcat în negru, iar piesa de rezistență a fost bluza de plasă pe care a purtat-o pe sub geaca de piele. De la așa ținută inedită nu putea să lipsească cercelul din nas, de care tânărul a fost extrem de mândru, și ochelarii de soare.

fiu-anghel.jpg

Foto: Gheorghe Chelu
Loading...
 
 

Citește și

  • luminita anghel, fiu, David, mall, vanzator, minune, moculescu, boureanu

    Luminiţa Anghel e tare mândră că fiul ei, cu care a dus, în ultimii ani, un adevărat război al declaraţiilor, pe la emisiunile tv, s-a liniştit. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe David Puşcaş la primul lui loc de muncă, un magazin de încălţăminte şi de genţi, din Mall Park Lake. Îmbrăcat la patru ace şi cu o freză impecabilă, el îşi aştepta cu nerăbdare primii clienţi.

  • luminita anghel david

    Drama din viața Luminiței Anghel continuă. Chiar dacă a ieșit în presă pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la fiul pe care l-a adoptat în urmă cu 18 ani, David (19 de ani), la episoadele lui de rebeliune și la faptul că ar fi șantajat-o emoțional, totul s-a întors cumva împotriva ei și a familiei sale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1