Zina Dumitrescu s-a îndrăgostit la azil, în timp ce dansa tango

zina12-13-vedetete-zina.jpg

Zina Dumitrescu a fost măritată de trei ori

Zina Dumitrescu a avut mare lipici la bărbaţi, în anii tinereţii, bifând trei mariaje, însă iată că şi acum, la cei 81 de ani ai săi, continuă să răvăşească inimi.

 De curând, ea s-a apropiat periculos de mult de unul dintre colegii ei de la azilul de bătrâni de la Ghermăneşti. Patronul casei de bătrâni, Ion Casian, ne-a dezvăluit cum s-a înfiripat această poveste de dragoste.

”Noi facem serate cu profesori de dans. Prima dată prfoesorii dansează cu ei,  după care dansează între ei. Aşa şi-a cunoscut Zina actualul prieten, la un tango în doi. Este o femeie cochetă, îi place foarte mult să se dea cu cremă şi cu parfum. Starea ei de sănătate este bună. Îi plac dulciurile, dar şi puiul la grill cu cartofi prăjiţi”.

loading...

Citește și

  • În lipsa fiului, care de un an nu a mai vizitat-o la azil, Zina Dumitrescu a rămas în grija patronului. Ion Cassian îi acordă atenţie ca unui părinte. Zilele trecute acesta a dus-o la munte pe cea cunoscută drept “mama modei româneşti”.

  • Incident neplăcut pentru doamna modei românești. Zina Dumitrescu (80 de ani) a participat, joi seara, la lansarea colecției de cămăși “Mistic 7”, a lui Dorin Negrău, proiect caritabil care a avut loc la inițiativa designerului.