Zici că-s trase la indigo! Vedetele noastre, copii fidele ale starurilor internaționale

v118-19-vedetete-2-col-bett.jpg

Betty Stoian, o copie fidelă a lui Kim Kardashian
Citeste tot despre: 

Dacă nu le pot egala la faimă, bani şi notorietate, măcar la capitolul asemănări fizice să se apropie. Recent, câteva VIP-uri de la noi au apelat la trucuri estetice pentru a fi unu la unu cu divele internaţionale. Este vorba despre Giulia Anghelescu, Lora şi Betty Stoian.

Giulia Anghelescu Huidu (32 de ani) se ocupă deopotrivă de familie, de cei doi copii, de muzică, dar şi de vlog-ul “Badassmoms” (video blog pe YouTube), pe care îl realizează împreună cu o altă mămică şic, Andreea Perju.

v218-19-vedetete-2-col-giul.jpg

Cu noua freză, Giulia seamănă leit cu solista Rita Ora

Şi, pentru că este adepta schimbărilor dese, solista şi-a vopsit recent părul scurt într-o culoare la modă: argintiu.
Cu noua freză, cu rujul roşu şi cu sprâncenele negre, Giulia este leită Rita Ora (26 de ani), celebra solistă britanică de origine kosovară, care a strâns 150 de milioane de vizualizări cu melodia “I will never let you down”.

v318-19-vedetete-2-col-laur.jpg

Laura Cosoi este unu la unu cu actriţa Margot Robbie

O schimbare totală şi-a făcut şi Lora (34 de ani), care în luna aprilie ne-a uimit de două ori: s-a vopsit mai întâi brunetă, apoi a adoptat o freză à la Cleopatra, cu breton des.
Imediat ne-am dus cu gândul la SIA, cântăreaţa australiană care a ocupat topurile internaţionale cu piese precum “Chandelier” (peste un milliard şi jumătate de vizualizări) “Elastic Heart” sau “The Greatest”, dar şi la dansatoarea Maddie Ziegler, prezentă în aproape toate clipurile Siei.

v418-19-vedetete-2-col-lora.jpg

Lora are părul precum peruca dansatoarei Maddie Ziegler

În “The Greatest”, lansat anul trecut, Maddie are o perucă precum actuala freză a Lorei.
 Şi Betty Stoian (17 ani), fiica lui Florin Salam, are o sosie celebră.
Şi, când s-a prins că seamănă atât de bine cu Kim Kardashian, solista noastră a zis că n-ar fi rău să-şi aranjeze şi părul precum diva cu forme voluptuoase: drept şi întins cu placa.

v518-19-vedetete-2-col-elen.jpg

Elena Gheorghe şi Thalia par surori gemene

Asemănarea dintre Laura Cosoi (35 de ani) şi actriţa australiană Margot Robbie (“Tarzan”, “Lupul de pe Wall Street”) este vizibilă de la o poştă. Ambele au ochi albaştri, păr blond, chip de păpuşă Barbie. Unde mai pui că se îmbracă şi în roz!
Iar Thalia şi Elena Gheorghe (31 de ani) nu mai au nevoie de nici o prezentare. Solista noastră şi actriţa mexicană de telenovele au multe în comun, mai ales din punct de vedere fizic.
Loading...