Ce bine se înțelege Andreea Esca cu cei doi copii! Zici că le este soră, nu mamă

esca.jpg

Andreea, cu Alexia şi Aris

Are o căsnicie solidă de aproape două decenii cu afaceristul Alexandre Eram, iar împreună au doi copii superbi, cu care se laudă mereu pe reţelele sociale. Este vorba despre Alexia, care va împlini 20 de ani, la toamnă, şi de Aris, în vârstă de 16 ani.

Andreea Esca (47 de ani) şi-a postat recent pe pagina de Instagram o fotografie alb negru, în care apare încadrată de superbii adolescenţi. Postarea a strâns aproape 15.000 de aprecieri, iar mesajele laudative din partea fanilor au "curs". Zâmbitori, binedispuşi, cu ochelari de soare şi pălării din paie, ei formează un trio vesel.

Fata Andreei Esca studiază la Londra

alexia-eram.png

Alexia Eram
Alexia Eram studiază la Londra
Foto: Instagram

 

După cum se ştie, Alexia are o relaţie cu cântăreţul Mario Fresh şi studiază la o facultate de renume din Londra, iar Aris este elev la Liceul Francez din Capitală. Fiica ştiristei cochetează cu muzica şi are mare succes pe Instagram cu postările ei. Andreea Esca este foarte apropiată de copiii ei, având o relație de prietenie și de încredere reciprocă.

 

CItește și

Ce afaceri de succes mai are Andreea Esca. Şi fiica vedetei tv face deja bani frumoşi

Motivul pentru care Andreea Esca nu mai poartă verigheta de o lună

Loading...

Citește și

  • andreea esca

    O întâlnire cu Andreeea Esca la un eveniment monden este de fiecare dată o bucurie. Pentru că vedeta Ştirilor Pro TV are mereu zâmbetul la ea şi o vorbă bună pentru fiecare interlocutor. Am abordat-o zilele trecute, la petrecerea de 25 de ani a casei de producţie Roton, şi am povestit despre slujba ei de ştiristă, dar și despre fiica ei, Alexia.

  • andreea esca oberwood

    Un sătuc cu uliţe prăfuite de la poalele Negoiului îi ademeneşte pe turişti la Porumbacu de Sus, în apropiere de Sibiu, şi îi face să se simtă conectaţi cu natura şi tradiţiile locului. Aici şi-a petrecut copilăria Andreea Esca, ştirista emblemă a Pro Tv, care îndrăgostită de aceste locuri a dezvoltat un adevărat paradis turistic din dorinţa de a-i aduce şi pe alţii să descopere frumuseţea satului. Doi ani i-a luat vedetei să pună pe picioare un complex turistic din care oaspeţii nu se mai dau plecaţi. Click! a fost în vizită la casele, transformate în locuri de cazare pentru turişti, pe care Andreea Esca le-a recondiţionat şi utilat pentru cei care vor să vină în zonă. Porumbacu de Sus se află în Mărginimea Sibiului, la aproape 40 km de Sibiu, pe drumul ce duce spre Braşov și la poalele celui de al doilea vârf al Carpaților, Negoiu (2535 m).