Zi proastă pentru soțul Oanei Roman! Marius Elisei și-a găsit mașina spartă

oana_roman_si_marius_elisei.jpg

oana roman, marius elisei
Oana și Marius Elisei
foto: arhivă personală

Zi cu ghinion pentru familia Oanei Roman. Soțul său, Marius Elisei, și-a găsit mașina vandalizată.

Bărbatul a publicat pe rețelele sociale o imagine cu autoturismul care are unul dintre geamurile din spate sparte, dar a avut puterea să facă haz de necaz. "Am început anul bine... aștept rezultatul", a scris Marius, care a anunțat Poliția și acum speră să afle cine i-a vrut răul și dacă a fost o țintă bine stabilită sau doar un mare ghinionist.

roman_masina.jpg

marius elisei masina
Marius Elisei și-a găsit mașina vandalizată
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • Oana Roman a mărturisit că nu are o viață perfectă, are probleme și speră ca toate încercările prin care trece o pregătesc pentru o perioadă mai frumoasă. Aceasta a publicat o fotografie cu fiica ei care crește din ce în ce mai repede și a primit multe aprecieri de la prietenii virtuali. Dacă în ultimele zile, Oana a fost criticată dur de aceștia pentru că și-ar fi editat fotografiile, de această dată, ei au felicitat-o pentru imegine și i-au transmis numai cuvinte pozitive.

  • Dacă înainte se plictiseau, acum își duc dorul. Oana Roman și soțul său Marius Elisei au ajuns să se mai întâlnească doar seara, fiind ocupați până peste cap la locurile lor de muncă.