Zi plină de emoție pentru Ioana Moldovan! A devenit mămică

ioana_maria_moldovan.jpg

foto
Ioana Moldovan a devenit mama unui băiețel pe 13 ianuarie
Foto:Arhivă personală

Ziua de 13 inuarie este una cu adevărat specială pentru prezentatoarea Prima Tv, Ioana Moldovan, căci aceasta este data în care a devenit mămică pentru prima oară. În ciuda faptului că tot mai multe viitoare mămici aleg să aducă pe lume copii prin intermediul operației cezariene, Ioana a decis să nască natrual.

UPDATE 14.40 - Băiețelul Ioanei Moldovan s-a născut la Spitalul Universitar de Urgență Elias 

Prezentatoarea "Focus"de la Prima TV s-a prezentat la spitalul în care îl va aduce pe lume pe băiețelul ei,Andrei Ioan, încărcată de emoție și de nerăbdare. În timp ce tot mai multe femei aleg să nască pe cale artificială, Ioana Moldovan este hotărâtă să nu apeleze la cezariană, ci să îl întâmpine natural pe primul său copil. Vedeta a ajuns la Elias, căci aici va naște, și s-a pregătit cum a putut mai bine pentru evenimentul cel mare, având la îndemână bagajele necesare și litul de colectare a celulelor stem.

Citește pe okmagazine.ro primele declarații ale Ioanei Maria Moldovan.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • ioana maria moldovan insarcinata 6 luni

    În ultimii ani, a pus pe primul plan cariera, dar de câteva luni Ioana Maria Moldovan are motive să vorbească mai puţin despre televiziune şi mai mult despre bebeluşi. Prezentatoarea Prima Tv este însărcinată în şase luni şi în această iarnă va da naştere primul său copil, un băieţel. Fericită de cum evoluează sarcina, vedeta se bucură în fiecare zi de "minunea" care creşte în burtica ce a început să i se contureze din al doilea trimestru de sarcină.

  • ioana maria moldovan stiri Focus

    De sâmbătă (5 martie), Ioana Maria Moldovan (33 de ani) revine la pupitrul știrilor, prima ei mare dragoste în materie de carieră. Vedeta a făcut anunțul pe contul ei de socializare și spune că are mari emoții pentru reîntâlnirea cu telespectatorii.