Zi mare pentru Ozana Barabancea! Fiul ei a împlinit 18 ani

ozana_barabancea_are_doi_copii_andrew_si_gloria.jpg

ozana barabancea copii andrew gloria
Ozana Barabancea are o relație apropiată cu cei doi copii ai săi
Foto: arhivă personală

Ozana Barabancea (49 de ani) are motive de mândrie. Nu doar din punct de vedere al carierei, ci mai ales datorită celor doi copii ai săi, Andrew și Gloria. În 12 decembrie, jurata de la "Te cunosc de undeva" a dezvăluit că fiul său împlinește 18 ani, motiv de mare sărbătoare în familie.

Ozana Barabancea a hotărât să marcheze ocazia cum se cuvine, așa că i-a transmis fiului său dragostea și în mod public, prin intermediul unui mesaj emoționant pe Facebook.

ozana_barabancea_copii.jpg

copii ozana barabancea
Andrew și Gloria sunt cele mai mari bucurii ale Ozanei Barabancea
Foto: arhivă personală

 

"12/12/2000, ziua în care te-am născut! Ieri a fost! Aaaa, nu, acum 18 ani! În Northamton, Kettering ,UK! Azi,12/12/2018, ai devenit MAJOR ! Cu majore speranțe, majore idealuri, majore fericiri! Îți mulțumesc că m-ai ales ca mamă! Îți mulțumesc pentru toți acești ani! Îți mulțumesc că ești harnic, înțelept și priceput, și credincios, decent și matur. Îți mulțumesc că te iubesc! Îți mulțumesc că ești cel mai bun frate pentru surioara ta și așa să rămâi. Te rog să ai grijă de ea mereu! Îmi doresc să fii un familist convins, iubitor de copiii tăi și de soția ta. Îți doresc să te implici și să fii util semenilor tăi! Îți mulțumesc că ești cel mai bun fiu și te rog să mă ierți că poate nu întotdeauna am fost cea mai bună mamă. Te iubim și te vom iubi și te vom prețui toată viața! Indiferent de vârstă, tu vei fi copilul meu frumos și bun! Alege să fii fericit! Să ramâi credincios! Să fii binecuvântat și de Hristos apărat! Sunt cea mai fericită mamă! La multi ani, fiule", a scris soprana pe rețelele sociale, acolo unde a publicat mai multe imagini cu băiatul său, fără a nu o uita și pe fata ei, Gloria (16 ani). 

ozana_barabancea_copii_andrei_gloria.jpg

ozana barabancea copii
Ozana este mândră ce copiii ei
Foto: arhivă personală

 

Ozana Barabancea a divorțat în 2004

ozana_barabancea_copii_fost_sot.jpg

ozana barabancea copii fost sot
Ozana Barabancea, alături de copii și de fostul soț
Foto: arhivă personală

 

Discretă cu viața personală, Ozana a ținut relații amoroase departe de ochii curioșilor. Chiar și așa, artista a vorbit despre fostul soț și tatăl copiilor ei, pianistul Sorin Terinte, de care a divorțat în 2004.

"Timpul le vede, le iubeşte, le iartă pe toate! Dragul meu Sorin, îţi cer iertare dacă te-am supărat în viaţa asta, dar îţi mulţumesc şi te iubesc pentru că mi-ai dăruit cei mai frumoşi şi buni copii şi ei sunt fericiţi că aşa i-am educat! De aceea, viaţa e frumoasă definitiv”, a scris Ozana Barabancea pe pagina sa de Facebook în urmă cu ceva vreme.

Loading...

Citește și