Zgârcitul Dan Negru nu-şi vinde blondele nici pe 17.500 €

negru8-9-vedete-negru-si-bl.jpg

Dan Negru realizează de nouă ani emisiunea ”Te pui cu blondele? ” (Antena 1)
Citeste tot despre: 

Dan Negru (46 de ani) a recunoscut adesea că are arici la buzunar şi că strânge bani la ciorap pentru a le face zestre celor doi copii ai săi, Daria şi Bogdan.

Prin urmare, ”Regele Audienţelor” îşi rotunjeşte salariul de la Antena 1 cu alte câteva mii de euro obţinute din închirierea clădirilor de birouri pe care le deţine în Bucureşti şi în Timişoara. Pe scurt, ştie să scoată bani şi din piatră seacă.

Iată însă că nu ar face chiar orice, chiar dacă i se oferă sume tentante. Deunăzi, Dan a fost căutat de patronul unei firme de costume de baie. Acesta îi oferea câte 350 € săptămânal, cu condiţia ca el să posteze, timp de aproape un an, pe contul său de Facebook, fotografii în care apărea, pe rând, alături de cele 50 de blonde din emisiunea sa, ”Te pui cu blondele?”.

Răspunsul lui Negru a fost genial: ”Îi interesau blondele sexi îmbrăcate de ei, eu eram doar ficusul, trebuia să apar în poză”.

Loading...

Citește și

  • Dan negru emisiune noua next star sfarsit proiect

    Cel mai longeviv prezentator de la noi spune lucrurilor pe nume! Dan Negru, supranumit «Regele audiențelor», a mărturisit, pe Facebook, că întrebarea pe care o aude adeseori este dacă se ajunge cu pile în televiziune. Răspunsul lui este un categoric „DA!”.

  • next star dan negru preselectii

    Nu degeaba i se spune "regele auienţelor"! Dan Negru a încheiat anul 2016 victorios. Revelionul prezentat a 17-a oară consecutiv de el a fost cel mai urmărit program în noaptea dintre ani, la distanță de celelalte posturi. România TV a fost surpriza serii, clasându-se pe locul doi pe țară și la orașe.

  • dan negru mihaela radulescu

    Dan Negru, una dintre vedetele emblematice ale Antenei 1, a reacționat la aflarea veștii că bugetul de anul acesta al TVR depășește 200 de milioane de euro. Textul redactat de el pe Facebook i-a alarmat pe cei care au citit doar prima propoziție.

  • Dan Negru a dat dublă lovitură în privinţa audienţelor, atât în ţară, cât şi peste Prut, unde moldovenii îl idolatrizează. Lunar, el filmează la Chişinău pentru concursul ”Da sau nu”, fiind tratat ca un adevărat rege. Acolo, i s-au pus la dispoziţie o maşină, un şofer şi o cameră princiară, la un hotel de cinci stele.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1