Zăvoranca, proces împotriva Lidiei Vadim! Vrea să ajungă președinte PRM

oana_zavoranu_2.jpg

oana zavoranu
Oana Zăvoranu (42 de ani) vrea să ocupe funcția de președinte PRM
foto: Arhiva Personală

La mai puțin de o lună de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, Oana Zăvoranu (42 de ani) acționează în instanță împotriva fiicei lui, Lidia Vadim Tudor. Vedeta își propune să ajungă la președinția PRM, susținând că are toate calitățile necesare pentru a se afla la șefia partidului și că, înainte de a trece în neființă, „tribunul” ar fi vrut să o numească secretar general.

Oana Zăvoranu nu numai că vrea să intre în politică, dar vrea să fie și lider al partidului condus, în trecut, de Vadim. Mai mult, vedeta vrea să se răzbune pe fiica acestuia pentru „gravele prejudicii de imagine și morale aduse”. Cele două anunțuri au fost făcute printr-un mesaj pe care vedeta l-a publicat pe profilul personal de pe o rețea socială.

„Pentru că aveam în plan, în discursurile private purtate cu Vadim, care își dorea să facă un congres surpriză, unde să mă pună secretar general al partidului, pe lângă alte funcții și afaceri, azi (luni, 12 octombrie, n.r.), văzând tupeul unor trepăduși care se ascund ca niște șobolani pe la colțuri și fiind răspunzători de «dispariția» lui fulgerătoare, m-am hotărât să fac toate demersurile necesare pentru preluarea postului de președinte al Partidului România Mare”, a scris vedeta.

În „discursul” ei, aceasta susține că îndeplinește toate cerințele unui astfel de post de conducere: „Am vârsta fragedă, tineretul și artiștii de partea mea, suflul și penetrarea în rândul maselor, astfel încât să fiu singura care să pot avea această funcție și banii necesari să susțină campanii electorale demne de a ridica acest partid acolo unde trebuie. Sunt făcută pentru a fi leader (lider în limba engleză, n.r.) și asta sunt”.

Aceasta mai explică faptul că poate duce partidul mai departe decât ar putea-o face contracandidații ei, dar îl include și pe Vadim Tudor în declarații. Oana susține că ea ar fi singura care a fost alături de „tribun” și care știe prin ce trecea, însă nu arată sentimente similare și față de fiicele lui, drept dovadă și faptul că este hotărâtă să o dea în judecată pe Lidia.

„Sunt printre singurii care au fost alături de acest om (Corneliu Vadim Tudor, n.r.) greu încercat acasă și doar mie îmi împărtășea ceea ce trăiește! Fetele lui nu contează pentru mine pentru că eu nu mă cobor la un nivel suburban, că atât pot ele. Anunț, pe această cale, că Lidia Vadim este acționată în judecată pentru gravele prejudicii de imagine și morale aduse prin intervențiile ei nefericite, unde insinuează să îmi văd de medicamentele mele și de cocktailul meu. Ulterior, purtătoarea de cuvânt, că ea nu are curajul să vorbească direct, se scuza că ea a făcut referire la medicamente de «oboseală». Hai zău? Instanța va lua act mâine (marți, 13 octombrie, n.r.) de plângerea mea și o să coste vorbitul ăsta ordinar și mincinos foarte scump”, a mai scris vedeta, foarte hotărâtă să o facă pe Lidia să plătească.

Loading...

Citește și

  • Tiberiu Molnar, bioenergoterapeutul care salvează oamenii de la vârsta de 15 ani, mărturisește cum au ajuns vedetele să-i calce pragul și ce metodă folosește. În vârstă de 39 ani, foloseşte bioenergia pentru a vindeca numeroase afecţiuni. Zilnic are peste 500 de pacienți, printre care se numără și multe VIP-uri.

  • oana zavoranu, marty, inlocuitor, motan nou

    După aproape două luni de căutări, Oana Zăvoranu i-a găsit înlocuitor motanului ei Marty Mustăciosul. Bruneta a apelat la fani şi a reuşit din sutele de mesaje să dea peste o familie de crescători din Italia care să-i ofere ceea ce căuta. Actriţa şi-a ales două exemplare din aceeaşi rasă pe care se va duce personal să le ia din străinătate.

  • oana zavoranu

    De câteva zile bune, Oana Zăvoranu (42 de ani) a început o anchetă pentru a afla dacă tatăl ei, Ioan Bănicioiu, este rezultatul iubirii dintre bunica ei și fostul politician Gheorghe Maurer. După căutări îndelungate, vedeta a fost contactată de un bărbat care i-a confirmat bănuielile.

  • oana zavoranu

    Ani de zile, bunica Fima, mama unuia dintre taţii vitregi ai Oanei Zăvoranu, a fost uitată de rude. Mama Oanei, Marioara, era cea care, teoretic, îi purta de grijă, însă bătrâna în vârstă de 91 de ani ajunsese piele şi os. Acum, Oana a pus-o pe picioare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1