Zăvo, și acum ești obsedată de soția lui Pepe?

12-13-foto-2-2-col-incadrata.jpg

Oana Zăvoranu face ravagii prin oraş cu limuzina neagră

Este pasionată de maşini de lux, cu mulţi cai-putere, aşa că Oana Zăvoranu şi-a băgat de curând în garaj un superb bolid care costă o avere. Numai că gestul ei aduce a răzbunare pe faţă la adresa nevestei lui Pepe.

Este o diferenţă de vârstă între ele de 18 ani, însă Oana Zăvoranu (42 de ani) şi Raluca Pastramă (24 de ani) continuă de cinci ani, ca într-un război rece, să se copieze.

N-au gusturi comune numai la bărbaţi, haine, farduri şi coafuri, ci şi la maşini de lux, mărci pe care un muritor de rând nu şi le-ar putea permite nici în cinci vieţi. Soţia lui Pepe conduce un Mercedes CLS alb, pe care artistul i l-a făcut cadou după ce ea a născut-o pe prima lor fetiţă, Maria (3 ani şi jumătate). Iată însă că nici Oana nu s-a lăsat mai prejos şi, zilele trecute, a ieşit la plimbare pe străzile bucureştene cu un bolid identic. Doar culoarea diferă, căci Merţanul Oanei este albastru metalizat. Pentru o astfel de bijuterie pe patru roţi, Zăvoranca a cheltuit 80.000 de euro.

Zoom
Pepe i-a cumpărat Ralucăi acest bolid alb, în 2013

Apropiaţii ei susţin că acestă sumă provine din averea de 65 de milioane de euro, moştenită de vedetă în urma decesului Marioarei. Oanei i-a mai intrat în cont alt milion de euro din vânzarea vilei din Afumaţi a mamei sale, cu tot cu mobilier şi cu obiectele de artă. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Oana Zăvoranu marţi, în trafic, însă la volanul noului Merţan nu se afla diva, ci iubitul ei, Alex.

Acesta s-a comportat de parcă ar fi fost ”regele şoselelor” - nu de alta dar n-a ţinut cont de regulile de circulaţie, sfidându-i pe cei aflaţi în trafic. A trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a şofat pe contrasens. Dacă o ţine în ritmul acesta, Alex riscă să rămână fără carnetul auto.

A comparat-o cu căpcăunul Fiona

Decât să intri în gura Oanei Zăvoranu, mai bine pleci pe Marte. Ea nu a a avut milă de Raluca Pastramă nici măcar atunci când aceasta l-a făcut tătic pe Pepe. I-a urat numai “de bine” şi a comparat-o cu Fiona, iubita căpcăunului Shrek, din filmul de animaţie cu acelaşi nume. “Mă bucur că a fătat Fiona! Le urez la cât mai multe iepe, opt-nouă-zece”, a tunat Zăvo. Nici pe fostul soţ nu l-a menajat de-a lungul timpului, mai ales că acesta a dat-o în judecată, acuzând-o că, după divorţ, bruneta i-a furat bani şi bunuri din casă.

 

loading...

Citește și

 • oana zavoranu

  Oana Zăvoranu (42 ani) va turna un film de Hollywood cu banii moșteniți de la Mărioara. Vedeta tv a început goana după un regizor care să-i satisfacă toate poftele și se gândește deja la o nominalizare pentru cel mai bun film thriller produs în România, chiar de ea.

 • oana zavoranu magazin costume copii

  O vreme, Oana Zăvoranu a fost vedeta postului naţional de televiziune. În 2004, Ruxandra Ion (59 de ani) i-a oferit Oanei rolul Andreei Damaschin în „Numai iubire”, prima telenovelă românească difuzată de postul Acasă. Oana Zăvoranu (42 de ani) a făcut senzație în acest rol, şi-a dorit să meargă mai departe, însă cariera ei în telenovele a stagnat din cauza unui om anume.

 • oana zavoranu

  Oana Zăvoranu (42 de ani) este unul dintre cele mai controversate personaje din showbizul românesc, chiar și la momentul actual. Bruneta nu contenește să își uimească fanii, mai ales pe rețelele sociale, unde își împărtășește cel mai des gândurile.

 • Pepe şi Oana Zăvoranu

  Pepe nu mai are răbdare. Artistul s-a dus luni (4 mai) la tribunal pentru a afla răspunsul judecătorilor la cererea sa. El o acuză pe Oana Zăvoranu că i-ar fi furat bani din casă după divorţ şi îi cere daune de 150.000 de euro.