Zarug și Lorelai au părăsit Asia Express. "Nu regret nicio secundă, în ciuda tuturor fricilor mele, că am venit aici"

zarug-lorelai-asia-expresz.jpg

Zarug și Lorelai Bratu

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Cuplul format din Dan Zarug și Lorelai Bratu, una dintre cele mai iubite echipe de la "Asia Express" sezonul 4, a părăsit miercuri seara competiția de la Antena 1.

În ediția difuzată miercuri seara, trei echipe de vedete s-au luptat aprig pentru a-și securiza locul în competiție. Lidia și Estera Buble, Francesco și Patrizia Paglieri, alături de Lorelai și Zarug au fost cele trei echipe ce au spus ”ultima șansă”, știind că la finalul zilei îi așteaptă un diamant roșu și o eliminare garantată.

După o zi grea în care cele trei cupluri din cursa-ultimatum s-au luptat pe un traseu dificil, Lorelai și Zarug, ultimii ajunși, au constatat că drumul lor în competiție se oprește aici. Cei doi au părăsit cel mai dur reality-show chiar la jumătatea traseului de pe Drumul Împăraților.

Zarug: "Au rămas în competiție doar competitorii"

”Asia Express a fost exact ce promitea. Ideea nu este că eu nu pot duce această experiență, ci că una este să o duci și alta să faci performanță. La modul real, noi ne-am terminat expediția Asia Express și au rămas în competiție doar competitorii. Nu știu dacă mi-aș dori vreodată să retrăiesc multe din ce am trăit aici, dar cert este că nu aș da nimic înapoi. Mulțumesc Asia Express și să știți că nu regret nicio secundă, în ciuda tuturor fricilor mele, că am venit aici, le-am explorat și le-am învins”, a mărturisit Zarug.

”Mare parte din Asia Express pentru mine este ce am trăit cu tine, aceste jocuri pe care nu le-am făcut niciodată, dar am avut ocazia să le facem împreună. Mi se pare superb că am făcut totul cu tine”, a adăugat Lorelai cu zâmbetul pe buze.

Cea de-a șasea etapă Asia Express- Drumul Împăraților continuă cu cele 6 echipe rămase în competiție, în Georgia, începând cu duminică, de la 20:00, luni, marți și miercuri, de la 20:30, pe Antena 1.

Emisiunea "Asia Express", lider de audiență miercuri seara

Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare ultima ediţie a stage-ului cu numărul cinci, emisiunea impunându-se ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public. Conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider cu o medie de 7.6 puncte de rating și 23.1% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 6.3 puncte de rating și 19.2% cota de piață. Şi la orașe, ultima ediţie a celui de-al cincilea stage al show-ului de la Antena 1 a fost lider de piată cu o medie de 7 puncte de rating și 16.8% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 5.3 puncte de rating și 12.9 procente din cota de piață. Ierarhia se păstrează şi la nivelului publicului national.

Citește și:

Asia Express sezonul 4. Cine este Lorelei Bratu, cel mai cunoscut model plus size din România

Asia Express sezonul 4. Cine e Zarug și cu ce se ocupă. A șocat la "Chefi la cuțite" cu tocurile și cu discursul

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5