«Zâna» a rămas cu familionul de cinteze după partajul de Tuncay

z12-13-vedetete-2-col-andre.jpg

Andreea și Tuncay, pe vremea când își cumpăraseră din Turcia primele cinteze
Citeste tot despre: 

Andreea Marin (42 de ani) și Tuncay Ozturk (31 de ani) nu au avut moștenitori, în cei trei ani de căsnicie, dar au fost ”părinți” dedicați pentru cele câteva cinteze, pe care medicul fizioterapeut le adusese, în urmă cu doi ani, cu avionul, din Turcia.

Iată însă că, după divorțul lor, din primăvară, bărbatul a decis să-i lase foste soții superbele păsări migratoare din rasa Gouldian Finch, pe care Andreea le iubește ca pe ochii din cap.

Zilele trecute, când a revenit din vacanța din străinătate, ”Zâna” a avut parte de o surpriză de proporții, pe care a împărtășit-o și fanilor virtuali: ”Bună dimineața! Prețuieşte viaţa! Record: doar într-un cuib, am găsit 17 ouă! Cintezele noastre sunt sănătoase, guralive și voioase!”, a precizat ea în dreptul superbelor fotografii.

Tuncay a păstrat doar cele câteva cinteze de la cabinetul lui medical: „Coloritul lor, dar și sunetul unic pe care-l scot te înveselesc instant. Cei care vin la cabinetul meu se relaxează brusc când le văd atât de drăgălașe”, spunea el.

Loading...
 
 

Citește și

  • La acelaşi post tv, la care fosta nevastă a lui Tuncay jurizează ”Uite cine dansează!”, presupusa amantă a turcului a debutat ca actriţă. De câteva luni, Sandra Smaranda poate fi văzută în serialul ”Lecţii de viaţă”, de la PRO TV, unde interpretează diverse roluri, cu ajutorul cărora îşi rotunjeşte veniturile.

  • andreea marin

    Sărbătorile de Paște n-au venit cu vești grozave pentru Andreea Marin. Emisiunea ”Uite cine dansează!”, în juriul căreia evoluează alături de alte trei vedete de calibru, a scăzut în topul audiențelor, iar fostul soț, turcul Tuncay Ozturk, dă semne că s-ar fi mutat cu asistenta blondă.

  • În loc să se prezinte la divorţ, Tuncay Ozturk a preferat să-şi vadă de treburi. Spre disperarea Andreei Marin, care s-a prezentat extrem de punctuală la Judecătoria Buftea. La următorul termen stabilit de magistraţi, turcul trebuie să se prezinte ”mort copt”.

  • De ieri, Andreea Marin este oficial o femeie liberă! La trei luni de când a anunţat că divorţează de Tuncay Ozturk, magistraţii de la Judecătoria Buftea i-au pus pe cei doi faţă în faţă şi le-au dat dreptul să-şi semneze destinul. Nu s-au salutat, au plecat separat şi s-au îmbrăcat total diferit.