Zâna cea bună, transformată în bombă sexy. Andreea Marin, cu breton și rochie sub fund

andreea.jpg

andreea marin
Andreei Marin îi priește viața de femeie singură
Foto: arhivă personală

Burlăcia îi priește Andreei Marin! Frumoasa brunetă înflorește de când este singură și o recunoaște și ea. Dar iată că din zâna cea bună s-a transformat în bombă sexy. Fosta nevastă a lui Ștefan Bănică a făcut furori la un eveniment aniversar.

Are 42 de ani, însă Andreea Marin nu se lasă cu una, cu două. Cu modul în care se prezintă, le dă șansa femeilor trecute de pragul de 40 să aibă încredere în ele și să știe că frumusețea nu ține cont de câți ani ai de când ți s-a făcut certificat de naștere.

Tonifiată, proaspătă, energică  și, bineânțeles, extrem de sexy- cam așa arată cea supranumită zâna. Însă, iată că din zână s-a transformat într-o bombă sexy cu acte în regulă. La un eveniment monden, Marin a șocat cu noua imagine: coadă lungă, breton, puțin decolteu și o rochie mulată pe curbe. 

andreea marinZoom
Andreea Marin, o altă apariție senzațională
Foto: Click!

andreea marinZoom
Andreea Marin se simte foarte bine în pielea ei
Foto: arhivă personală
loading...

Citește și

  • Anul 2017 a venit cu schimbări majore în viaţa Andreei Marin. Pe 27 februarie a divorţat oficial de Tuncay Ozturk, iar pe 6 martie a revenit pe micul ecran, fiind jurat în emisiunea „Uite cine dansează”, de la PRO TV. Dar cea mai mare schimbare a făcut-o cu ea însăşi. Andreea se dezgoleşte din ce în ce mai mult şi arată din ce în ce mai bine.

  • andreea marin

    Emoțiile au fost la cote maxime la finala "Uite cine dansează" de luni, 8 mai. Cele trei perechi finaliste și-au dat ultimul examen în fața juriului, dar, mai ales, în fața celor de acasă. Trofeul și premiul de 100.000 de euro au ajuns la Marius Manole și partenera lui, Olesea Nespeac Miculea.

  • andreea marin

    Andreea Marin a ales o rochie foarte sexy pentru cea mai recentă ediție a show-ului ”Uite cine dansează!”. Fanii au fost în extaz, la fel și o parte a criticilor de modă, dar au fost și unii care au strâmbat din nas. Diva a reușit să-i încaiere pe doi jurați de la emisiunea ”Bravo, ai stil!”, Iulia Albu și Maurice Munteanu.

  • andreea marin

    Cum finala primului sezon "Uite cine dansează" se apropie cu pași repezi, telespectatorii nu le mai vor vedea în fiecare luni pe cele două dive, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Rivalitatea lor a revenit în atenția publicului, iar înțepăturile dintre ele au făcut deliciul celor de acasă.