Zamfirescu: ”Știe cineva cât de umilit a fost Marin Moraru până în ultima clipă?”

florin_zamfirescu.jpg

florin zamfirescu
Florin Zamfirescu
Foto: Marian Iliescu

Ultimul drum al actorului Marin Moraru este însoțit de acuzațiile mâhnite ale unui coleg de breaslă. Actorul Florin Zamfirescu a scris pe contul personal de Facebook că Marin Moraru ar fi fost umilit și hărțuit până în ultimele zile din viață de instituțiile statului.

Florin Zamfirescu arată cu degetul spre Oficiul Român pentru Drepturile de Autor (ORDA), care nu ar face totul pentru a-i proteja pe artiști. ”Marin Moraru pleacă dintre noi. Ce vorbe frumoase a generat moartea lui! Câta admirație! Câta iubire față de acest om și actor! Si totuși... Știe cineva cât de umilit, cât de jignit a fost Marin Moraru, până în ultima clipă?

Teroarea provocată de fisc pentru artiștii care muncesc, amenințările cu sechestru care au durat ani de zile, jignirile aduse de instituțiile colectoare de drepturi conexe ale actorilor și atâtea altele l-au lichidat!

Știți că acum un an Marin Moraru ne invita pe toți să ne legăm cu lanțuri de poarta ORDA, instituție a statului, care în loc să-i protejeze pe artiști, îi sprijină pe cei care-i fură? Știți că din spital ne-a întrebat dacă bandiții care ne fură sunt deja în pușcărie?

Marin Moraru a murit «cu fața la perete». Se vor prelinge mulți guvernanți cu coroane și jerbe.
Ca să mai arunce o privire asupra încă unui învins, a cărui inimă n-a mai rezistat mârșăviei lor. Dumnezeu să-i ierte pe toți!”, a scris Florin Zamfirescu pe contul personal de Facebook.

Marin Moraru a murit duminică, 21 august, în urma unei grele suferințe. Actorul avea 79 de ani.

Loading...
 
 

Citește și

  • marin moraru

    Marin Moraru a murit duminică, 21 august, la Spitalul Elias din București, unde era internat din 10 august. Actorul a făcut un stop cardio-respirator. Era internat la secția de Terapie Intensivă. În urma sa rămâne cea căreia i-a purtat o dragoste enormă, Lucia Moraru, cu care a fost căsătorit 52 de ani.

  • gheorghe dinica marin moraru

    Timp de șase ani, Marin Moraru a jucat în telenovelele realizate de postul Acasă şi produse de Ruxandra Ion. A făcut echipă cu prietenii Gheorghe Dinică și Florina Cercel, iar actorii tineri au avut ce învăța de la el. Click! îți dezvăluie câteva din lucrurile neștiute din culisele telenovelelor în care a jucat regretatul actor.

  • Zile de doliu pentru teatrul românesc. Marin Moraru ne-a părăsit duminică, la 79 de ani, după o suferinţă îndelungată. Este vorba despre cancer la plămân, după cum au povestit, în exclusivitate pentru Click!, apropiaţii familiei.

  • marin moraru

    Marin Moraru a murit duminică, 21 august, la vârsta de 79 de ani, la Spitalul Elias. Actorul era internat din 10 august și se lupta cu o boală necruțătoare. Pe lângă filme și teatru, marele actor a jucat și în telenovele, timp de șase ani. După ce a terminat și acest capitol din viața sa, în 2013, Moraru a apărut tot mai puțin în viața publică.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1