WOW, cum arată Radu Almăşan de la Bosquito în 2019. De ce nu vrea să slăbească

radu_almasan_de_la_bosquito_s-a_ingrasat.jpg

WOW, cum arată Radu Almăşan de la Bosquito în 2019. De ce nu vrea să slăbească
WOW, cum arată Radu Almăşan de la Bosquito în 2019. De ce nu vrea să slăbească

În anii 2000 era slab, tânăr şi un Don Juan al României. Trupa lui, Bosquito, s-a bucurat de celebritate la momentul respectiv. Dar popularitatea s-a stins treptat şi solistul nu a mai avut grijă de el. Radu Almăşan de la Bosquito s-a îngrăşat mult în ultimii ani.

Cum arată Radu Almăşan de la Bosquito în 2019

În urmă cu aproape 20 de ani, era unul dintre cei mai ravniţi bărbaţi din România. Acum a dispărut din atenţia publicului. Radu Almăşan de la Bosquito s-a îngrăşat şi nu pare deranjat de noua lui siluetă.

Radu Almăşan de la Bosquito s-a îngrăşat

În perioada 2002-2005, trupa a trăit clipele sale de glorie. Concertele erau pe bandă rulantă şi fanele leşinaul când Radu păşea pe scenă. Acum, popularitatea a scăzut drastic pentru băieţii de la Bosquito.

Unul din motivele îngrăşării lui Radu Almăşan poate fi şi decăderea bruscă a trupei sale. Membri au intrat într-un con de umbră subit, după ce 3 ani au fost pe cai mari. Şi în perioada de absenţă, Radu Almăşan s-a îngrăşat şi a şocat opinia publică în ultimele apariţii.

În urmă cu câteva luni, artistul a mărturisit că nu mai e preocupat de fizicul său. Preferă să îşi investească timpul în muzică şi, având în vedere că trupa are zeci de concerte, face foarte bine!

Află pe clickpentrufemei.ro de ce NU vrea să slăbeasca! Are dreptate? FOTO cu el gras

Andra ţine dietă. Ce alimente nu mai mănâncă pentru a slăbi VIDEO

Dietă Roxana Ionescu. Cum a slăbit 15 kg cu acest meniu

Loading...

Citește și