Wow! Ce vedetă a avut curajul să pozeze în sânii goi pe internet! Și-a șocat fanii cu imaginea asta

sani.jpg

sani
Și-a pus sânii pe Internet și au înnebunit cu toții!
foto: Arhiva Personală
Citeste tot despre: 

Cu sânii goi și într-o pereche de bikini minusculi. Așa și-a expus o vedetă trupul bronzat pe o rețea socială. Nici măcar politica împotriva nudității care le permite administratorilor Instagram să șteargă pozele indecente nu a convins-o să nu publice această imagine.

A strâns, cu ea, aproape 6.500 de aprecieri, iar fanii ei i-au lăsat zeci de complimente în rubrica de comentarii.

eva_padlock_nud.jpg

eva padlock nud
Eva Padlock s-a pozat cu sânii goi, într-o pereche de bikini minusculi
foto: Arhiva Personală

 

Este vorba despre fotomodelul spaniol Eva Padlock, care mereu face furori pe profilul personal cu imagini incendiare. Frumosul manechin se pozează adesea în lenjerie intimă și nu se sfiește deloc să își expună trupul fără cusur.

eva_padlock_lenjerie_intima.jpg

eva padlock lenjerie intima
Eva pozează adesea în lenjerie intimă
foto: Arhiva Personală

 

Eva este originară din Spania, iar potrivit standardelor din lumea fotomodelelor, are dimensiuni aproape perfecte: la 1,70 m înălțime, are un bust de 88 cm, talia de 64 cm, iar șoldurile de 90 cm.

eva_padlock_fund.jpg

eva padlock fund
Fotomodelul originar din Spania are dimensiuni aproape perfecte
foto: Arhiva Personală

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Antonia (27 de ani), concurentă la emisiunea ”Uite cine dansează” (PRO TV), a devenit din ce în ce mai îndrăzneață, din dorința de a câștiga la capitolul popularitate.

  • sani fermitate sutien piele masaj

    Pe măsură ce îmbătrânim, pielea începe să-ți piardă fermitatea și sânii noștri se lasă. Situația le face pe multe femei să-și piardă semnificativ încrederea în forțele proprii. Din fericire, sunt câteva măsuri la-ndemână prin care sânii se pot reface fără operație.

  • andreea antonescu schimbare de look

    Se împuţinează numărul vedetelor sută la sută naturale. Click! a aflat că, săptămâna trecută, şi Andreea Antonescu a apelat la bisturiu, complexată de bustul cu care la 18 ani făcea ravagii în revista Playboy. Solista a mers la medicul vedetelor, Vitalie Stan, care a transformat-o iar în bombă sexy.

  • Dansez pentru tine, sani si fese pe scena, imagini sexy, PRO TV, Uite cine danseaza, vedete, si-au aratat sanii la televizor

    În martie 2006, la PRO TV debuta una dintre cele mai bune emisiuni ale postului: "Dansez pentru tine". Show-ul de dans, prezentat de Ştefan Bănică, mai întâi cu Olivia Steer, apoi cu Iulia Vântur, a făcut istorie, audienţe record şi şi-a dat sfârşitul după 14 sezoane, în noiembrie 2013. A lăsat însă în arhivă imagini memorabile, demne de Playboy, cu vedetele-concurente. N-ar fi exclus ca şi la noul show de la PRO TV, "Uite cine dansează", să avem parte de sfârcuri şi fese la ore de maximă audienţă.