Willmark caută finanţare pentru şcoala lui de dans, la "Imperiul Leilor"

willmarkjj_copy.jpg

Wilmark (43 de ani)
Citeste tot despre: 

Fostul jurat de la “Dansez pentru tine”, Wilmark (43 de ani), vine miercuri în “Imperiul Leilor”, la PRO TV, pentru a le propune investitorilor asocierea într-o platformă digitală de dans.

”Afacerea înseamnă pentru mine un mod de a trăi în societatea noastră capitalistă. Am foarte mari emoţii pentru ceea ce urmează să se întâmple pentru că ofer o părticică din viaţa mea cuiva pe care nu-l cunosc, însă am nevoie de partener”, spune acesta, înainte de a se întâlni cu investitorii. 
”Dansez de mai bine de 30 de ani. Mi-am dedicat viaţa dezvoltării comunităţii latino din România. Propunerea mea pentru voi este 10% din afacere”, spune acesta.

Dar ce a mai făcut Willmark în ultimii ani? Ultima emisiune a fost la Kanal D, „Kids Sing” cu Antonia și Cotabiţă, iar înainte de pandemie, îl puteam întâlni în fiecare vară pe o plajă închiriată din Vama Veche unde făcea cursuri de dans și petreceri deosebite. Acum, dacă vremurile îi vor permite, simpaticul dansator ar vrea să revină în Vamă unde să organizeze un festival de dans. Chiar dacă a încercat să se reprofileze, investind și în imobiliare, tot dansul e marea sa pasiune. 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1