What's Up și-a scos noua iubită în lume. Cum s-au afișat cei doi la un eveniment monden

whatsup-iubita.jpg

what's up si noua lui iubita la un eveniment monden
What's Up și iubita lui, Alice Badea, la lansarea videoclipului lui Sebastian Dobrincu
foto: Gheorghe Chelu

Vineri seară, la un club de fițe din Capitală, agitație mare și mașini scumpe. Marius Moga și gașca lui de la DeMoga Music și Cat Music au avut evenimentul de lansare în muzică a tânărului miliardar Sebastian Dobrincu, adunare la care a ajuns și Marius Ivancea, alias Whats Up, alături de noua sa iubită, Alice Badea.

O mulțime de vedete s-au strâns vineri seară la un club din Capitală, unde au asistat la un eveniment special. Sebastian Dobrincu, un tânăr milionar de 21 de ani, proaspăt întors din SUA, și-a lansat primul videoclip, regizat de Edward Aninaru la o piesă semnată de Marius Moga.

"Piesa se numește «On your Mind» și este prima dintr-un șir lung de melodii. Deși m-am axat pe afaceri, m-am întors în țară la una dintre primele mele pasiuni, și anume muzica. Și fratele meu mai mic cântă, iar acum m-am lansat și eu. Sper să va placă viodeoclipul", a declarat, pentru Click!, solistul miliardar, care a adăugat că bolidul de fițe din videoclip îi aparține. 

marius-moga-sotie.jpg

marius si bianca moga alaturi de sebastian dobrincu
Marius și Bianca Moga, alături de Sebastian Dobrincu (centru)
foto: Gheorghe Chelu

 

What’s Up cu iubita la eveniment

La eveniment și au făcut apariția multe vedete, printre care frații Moga, Marius și Iulian, Bianca Moga, Lucian, fostul iubit al Innei, Ioana Anuța sau Jo, cu care Sebastian vrea să colaboreze la un moment dat, Speak, dar și Marius Ivancea, care și-a făcut apariția alături de noua lui iubită, Alice Badea.

Cei doi și-au afișat cu mândrie tatuajele gemene de pe degetul inelar. Alice ne-a mărturisit că face backing vocal pentru Horia Brenciu, dar cântă și la vioară și pian.

What’s Up a dat asigurări că se simte foarte bine. ”Înainte nu m-a întrebat nimeni dacă îmi e bine. Mi-am dorit un copil și nu a fost să fie. Noi ajungeam acasă și vorbeam tot de proiecte”, a declarat solistul.

Din ce a făcut bani Sebastian Dobrincu

Sebastian Dobrincu a strâns bani din site-uri și la 16 ani călătorea în California, pentru a da mâna cu Tim Cook, de la Apple, și pentru a-l asculta la workshopuri pe Mark Zuckerberg, conform Știrile Pro TV. Visa deja la succesul din Statele Unite, așa că, un an mai târziu, pe când avea doar 17 ani, a înfiinţat primul sau start-up. Se numește StoryHeap, adică o platformă care vinde soluții de statistică și interconectează conturile de Instagram, Facebook, Snapchat, și Twitter ale clienţilor.

Are în protofoliu firmele care fac PR pentru artiștii Justin Bieber și Selena Gomez, sau producătorul muzical DJ Khaled, ori actorul Kevin Hart, dar și multe companii de retail.

Citește și:

What's Up a rupt tăcerea în legătură cu divorțul. «Am învăţat ce nu vreau de la viaţă»

Fosta soţie a lui What’s Up a înflorit după divorţ. Cum a slăbit 16 kg

Loading...

Citește și

  • Marius Ivancea (27 de ani) sau What’s UP şi Simina Costea ( 26 de ani), impresara lui, au trecut duminică la alt nivel, după o logodnă de şase ani, căsătorindu-se civil şi religios. A plouat cu găleata preţ de o jumătate de oră, în timpul slujbei, semn că vor avea parte de o căsnicie îmbelşugată.

  • Marius Ivancea (29 de ani) sau What’s Up, cum îl ştie o ţară întreagă, a acceptat să participe la acest concurs de supravieţuire, dar iată că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din Republica Dominicană, unde se filmează ”Exatlon” (Kanal D). Solistul a cerut să plece acasă, după doar o săptămână de competiţie, epuizat din cauza certurilor interminabile cu membrii echipei sale, dar şi a probelor fizice.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1