What’s Up nu vrea să poarte lentilele speciale la «Exatlon»

12_2-col-exatlon.jpg

What’s Up, nevoit să renunţe la ochelari în timpul probelor sportive

Competiţia dintre „Faimoşi” şi „Războinici” continuă la „Exatlon”, la Kanal D, şi are parte de audienţe pe măsură, ediţia de sâmbătă clasând postul pe locul întâi la nivelul publicului naţional.

Click! a scris despre solistul şi compozitorul Marius Ivancea (29 de ani), alias What’s Up, că va fi nevoit să poarte lentile speciale în timpul curselor pe care le are de străbătut în Rebublica Dominicană, iar asta din cauză că are probleme mari cu vederea. Însă surse din apropierea muzicianului ne-au mărturisit că interpretul se încăpăţânează să nu poarte acele lentile de contact. „Cine îl cunoaşte bine poate observa, la televizor, că nu poartă lentilele. Este un încăpăţânat şi, când îi intră ceva în cap, nu mai poţi să-l convingi. Marius este un luptător şi se vede că nu vrea să renunţe la competiţie, chiar dacă îi e greu”, ne-au spus surse apropiate lui. 

Loading...

Citește și

  • exatlon, echipa faimoșilor, echipa războinici, exatlon kanal d, Ciprian Silasi

    Miercuri, 29 august, la Kanal D a debutat sezonul doi din “Exatlon”, iar audiențele au fost îmbucurătoare, în ciuda orei de începere, 19.30. În echipa Războinicilor l-am remarcat pe cântăreţul de muzică populară Ciprian Silaşi, un tânăr care a fost şi model pentru mari case de modă, şi care acum este unul dintre cei care se bat pentru 100.000 de euro în Republica Dominicană.

  • Marius Ivancea, alias What’s Up, este concurentul-surpriză al echipei Faimoşilor, din reality-showul „Exatlon”, care debutează azi, 29 august, la Kanal D. Știute fiind problemele lui de vedere, mulți s-au întrebat cum va putea solistul să participe la această competiție dură și riscantă. Surse din anturajul artistului ne-au spus cum au decurs toate pregatirile pentru concurs.