What’s Up, de nerecunoscut la MMA. A slăbit enorm! ”Pot să mă leg la șireturi”

whatsup.png

what s up
Toți sunt obișnuiți să-l vadă pe Marius Ivancea cu ochelari fumurii
foto: captură

Marius Ivancea sau What’s Up, aşa cum este cunoscut în lumea muzicală, a avut o apariţie de zile mari la Media Music Awards marți, 3 octombrie. Solistul a apărut la braţul Andei Adam cu un look total nou, dar şi cu 25 de kilograme mai puţin.

Cunoscutul solist şi Anda Adam au venit împreună la cea de-a şaptea ediţie a „Media Music Awards”, pentru că vor lansa în câteva zile o piesă nouă, „Mărul lui Adam”. Solistul a purtat lentile de contact albastru metalic şi a părut mult mai slab decât îl știam toți din ultimele videoclipuri.

whatsup.jpg

what s up
Marius Ivancea, cu lentile de contact și mai slab cu 25 kg la MMA

 

”Sunt foarte fericit că am reuşit să fac piesă şi videoclip cu Anda Adam. Acum port lentile de contact şi îmi stă foarte bine. Cât despre cura de slăbire, vă pot spune că am slăbit 25 de kilograme şi acum pot să mă leg la şireturi. Nu am mai mâncat şi am ţinut cură. Cu alte cuvinte, mănânc mai puţin şi nu mai mănânc carbohidraţi. Am schimbat tot felul de reţete, nu am mai mâncat cartofi prăjiţi şi alte prostii. Din păcate nu am mai avut timp să merg la sală cu Dorian Popa, dar am slăbit şi fără sport. Mă bucur că arăt ca atunci când am lansat „K la Meteo” cu Andra. Aveam aceeaşi greutate”, ne-a mai povestit Marius Ivancea în culisele celei de-a şaptea ediţie Media Music Awards.    

Artistul a declarat că este obligat să poarte ochelari pentru că are grave probleme cu vederea. Deşi a avut de mic dioptrii de -5, What's Up nu a purtat ochelari de teama că alţii vor râde de el. La 25 de ani, când nu mai vedea deloc, a decis să nu mai ţină cont de alţii şi să poarte ochelari.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1