"Vraciul" Denisei Manelista: "Avea intoxicaţie cu cupru!"

denisa-manelista.jpg

denisa manelista cancer hepatic
Denisa Manelista a renunţat la tratamentul naturist
foto: arhiva personală

Noi informaţii despre starea de sănătate a Denisei Răducu ies la iveală! Cel care face dezvăluiri despre lupta pe care o duce artista cu cancerul hepatic este un apropiat al familiei. Marian Vasile este bărbatul care a scăpat de aceeaşi boală cu un tratament naturist pe care i l-a recomandat şi tinerei de 27 de ani şi pe care Denisa l-a urmat câteva săptămâni când analizele îi indicau că este intoxicată cu cupru.

 

Denisa Manelista are grave probleme de sănătate şi a renunţat la tratamentul naturist pe care i l-a propus un apropiat al familiei. Deşi valorile analizelor începeau să-i mai liniştească pe cei din jurul ei, tânăra nu mai ia pastile din plante şi nici nu mai consumă sucuri din fructe şi legume.  Marian Vasile, "vraciul", contactat de vărul artistei, a povestit tot adevărul despre starea ei de sănătate. 

marian_vasile.jpg

marian vasile vraci denisa manelista
Marian Vasile s-a vindecat de cancer la laringe cu tratament naturist
foto: captură video Antena 1

”M-am dus la ea, nu a putut să se ridice din pat. Mi-am dat seama că e grav. Practic nu mai era nimic de făcut. Stătea cu lumânările pe masă, era un cadru foarte urât, dar probabil că mama ei s-a speriat şi se aştepta la ce e mai rău. Chimioterapie nu avea cum să facă în stadiul bolii ei. La ea cancerul a venit ca o reacţie la alte boli. Avea intoxicaţie cu cupru. Ficatul ei mai era funcţional în proporţie de 10-15 la sută. A făcut o embolizare la Viena şi în două luni a făcut de două ori lichid ascitic (n.r. acumulare de lichid în abdomen). Analizele indicau nişte valori extrem de mari. Proteina C reactivă, un marker important sintetizat de ficat,  care trebuia să fie 5 era 200. După două săptămâni de tratament naturist ajunsese la 135 şi totuşi familia m-a acuzat că am intoxicat-o cu suc de morcov, măr şi sfeclă. Mă simt vinovat moral, că nu am putut să o duc până la capăt", a povestit Marian Vasile la Antena 1.

Bărbatul susţine că s-a vindecat de cancer laringian după ce a renunţat la zahăr şi la proteinele animale şi a urmat un tratament naturist pe care i l-a aplicat şi Denisei o perioadă. 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • denisa manelista

  De ceva vreme, au apărut tot feluri de zvonuri, neconfirmate până acum, despre starea de sănătate a Denisei Manelista. S-a spus că ar suferi de ciroză hepatică, de cancer la plămâni sau la ficat, dar de niciunde nu a venit nimic oficial. Vineri, 5 mai, Denisa Răducu, a oferit primele informații.

 • minodora

  De vreo lună se vorbește despre starea gravă de sănătate a Denisei Răducu, mai cunoscută drept Denisa Manelista, și despre șansele ei de a ieși din marea încercare care s-a pus în calea ei. Deși are doar 27 de ani și a dus o viață fără vicii, în care nu a băut și nu a fumat, ficatul solistei este într-o stare acută de degradare.

 • denisa manelista

  De ceva vreme, au apărut tot feluri de zvonuri, neconfirmate până acum, despre starea de sănătate a Denisei Manelista. S-a spus că ar suferi de ciroză hepatică, de cancer la plămâni sau la ficat, dar de niciunde nu a venit nimic oficial. Vineri, 5 mai, Denisa Răducu, a oferit primele informații.

 • denisa boala cancer hepatic

  Acuzat că este vinovat de situaţia critică în care se află Denisa Răducu, impresarul artistei rupe tăcerea. Liviu Dovleac a intervenit telefonic la o emisiune tv pentru a clarifica tot ce s-a spus până acum despre interpreta de manele pe care el ar fi pus-o să câte ore-n şir în spectacole.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 490024729


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1