Vrabete de la Holograf se plimbă cu amanta, cu verigheta pe deget

12-13-vedete-foto-1-6-col-mugurel-vrabete.jpg

Click! i-a surprins din nou împreună pe cei doi îndrăgostiţi
Foto: Mihai Ionescu

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Povestea de dragoste dintre basistul trupei Holograf şi solista Irina Popa a continuat şi după ce Click! le-a deconspirat, anul trecut, amorul secret. Recent, cei doi artişti, între care există o diferenţă de 32 de ani, au fost surprinşi din nou în tandreţuri. Se pare că el încă nu e decis să renunţe la soţie, căci pe inelar îi străluceşte în continuare verigheta.

Nimic nu pare să fi zdruncinat povestea de dragoste dintre basistul Mugurel Vrabete (61 de ani), din trupa Holograf, şi Irina Popa (29 de ani) tânăra care în 2016 cânta în „Sinners” („Păcătoşii”) şi care tot atunci a bifat şi o participare la „Eurovision”. La fel ca şi anul trecut, fotoreporterii Click! i-au surprins din nou împreună pe cei doi porumbei. De data aceasta ei se aflau  în zona Floreasca, la o terasă ascunsă, unde au zăbovit mai bine de trei ore, la o limonadă şi la o cafea.

12-13-vedete-foto-2-2-col.jpg

S-au ţinut de mână ca doi porumbei
Foto: Mihai Ionescu

În tot acest răstimp, Mugurel a întors pe toate feţele hârtiile primite de solistă de la medicul oftalmolog, semn că rezultatele nu sunt tocmai bune. După cum lesne se poate observa din fotografii, vestitul instrumentist poartă în continuare verigheta, simbolul dragostei dintre el şi soţia lui, Maria Zărnescu, pe  care a părăsit-o în urmă cu doi ani. La plecare, ei  s-au ţinut de mână, ca doi liceeni îndrăgostiţi şi şi-au zâmbit complice.

12-13-vedete-foto-3-2-col-cu-cerc-pe-verigheta.jpg

Nu a renunţat la verighetă, deşi şi-a părăsit soţia
Foto: Mihai Ionescu

Contactată de Click!, Irina Popa ne-a spus: “Eu şi Iulian suntem în continuare prieteni foarte buni, nu ne-am căsătorit, dar colaborăm foarte bine. Eu am proiectul Irina Popa Band, însă m-am săturat de tevatura care s-a iscat despre noi. Mi-ar plăcea să ies în faţă cu ceea ce fac pe plan muzical, nu cu viaţa mea particulară”. Vrabete are două divorţuri la activ şi trei copii, două fete şi un băiat. Deşi trece printr-o situaţie atipică, muzicianul declara, în 2001, în revista “Tango”, că nu ar fi capabil de o poveste de iubire clandestină: “Şansa ca o fată tânără să întreprindă ceva serios în ideea de-a mă coopta într-o relaţie e foarte mică. Deja eu şi soţia mea avem o longevitate în relaţie care spune că ceva e în regulă. Bărbaţii se uită după nişte picioare, după un fund sau nişte sâni, pe când pentru femei, în mare parte, sentimentele ţin de o chestie interioară, de imaginaţie şi mai puţin de punere în practică imediată şi neîntârziată. Adevărul e undeva la mijloc, dar mijlocul la bărbaţi e mai către partea fizică, iar la femei către partea sentimentală. Nu sunt deloc vesel să spun asta, dar sunt foarte ferit în zona asta”. Din păcate, de ce s-a ferit, n-a scăpat.

El şi a treia soţie s-au cunoscut la Radio Contact

12-13-vedete-foto-4-2-col-mediafax.jpg

Alături de Maria Zărnescu
Foto: Mediafax

Mugurel Vrabete locuieşte de aproape doi ani cu Irina Popa, însă apropiaţii lor susţin că el încă nu a divorţat de Maria Zărnescu, cea de-a treia lui soţie. Muzicianul povestea în urmă cu ceva ani cu drag despre Maria, în Revista Tango: „Ne-am cunoscut în circumstanţe profesionale. Ea lucra la Radio Contact atunci şi cred că prima dată am fost la un interviu. Dar de când ne-am întâlnit prima dată şi până ne-am căsătorit a trecut foarte multă vreme. Nici ea nu era la prima experienţă de genul acesta, şi ea a mai fost căsătorită, poate nici asta n-a fost rău pentru că oamenii care au fost căsătoriţi ştiu deja nişte reguli. Orice experienţă te face mult mai elastic cu ceea ce se întâmplă în jurul tău”.

Cine e Irina Popa?

A participat la “Festivalul de muzică uşoară Mamaia 2008” unde a ”împuşcat” atât marele trofeu, cât şi Premiul Presei. În 2009 Irina începe o colaborare cu trupa Amadeus şi participă şi la Eurovision, unde şi-a mai încercat norocul şi anul trecut. Irina Popa & The Sinners au bifat mai multe concerte în cluburi. Acum, ea are propriul band.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5