Vocea uimitoare a unei eleve din București, virală pe internet! (VIDEO) Daria Cirșan a câștigat concursul Virgin Talent Hunt

Pornit în martie, concursul Virgin Talent Hunt a căutat în 15 licee cei mai talentați elevi. După mii de înscrieri, sute de mii de vizualizări și o competiție strânsă, Colegiul Național ,,Gheorghe Șincai” din București este liceul câștigător, iar Daria Crișan este marea câștigătoarea. Din cele peste 90.000 de voturi valide de la Virgin Talent Hunt, cele mai multe au fost pentru liceul Dariei.

Virgin Radio este postul de radio care a avut cea mai mare creștere de audiență pe publicul comercial la ultima măsurătoare de audiență ajungând la peste 620.000 de ascultători.În plus, tinerii au plasat, cel mai des, Virgin Radio ca prima opțiune atunci când consumă radio-ul.

Daria, între medicină și muzică

Eleva din Șincai va intra, în curând, în playlist-ul Virgin Radio cu un re-edit al unui hit aparținând unui artist de la Global Records. Fata care a cucerit internetul este clasa a XII-a și se pregătește să susțină o admitere dificilă, la Facultatea de Medicină: ,,Am ascultat cu toată clasa momentul în care s-au anunțat câștigătorii. Am fost foarte emoționată. E o mare oportunitate pentru mine să-mi urmez visul. Apreciez toți artiștii de la Global Records, de la Inna, la Carlas Dreams sau Antonia, toți sunt oameni care inspiră generația mea și sunt onorată că voi cânta alături de un nume important”, a spus câștigătoarea. Colegiul Național Gheorghe Șincai. se pregătește de un super party organizat de Virgin Radio, după ce au strâns 32. 631 de voturi și au ieșit pe primul loc.

Vedete la festival

Provocarea Virgin Radio Talent Hunt s-a mai lăsat și cu alte premii speciale. Florin Dinu de la Xenopol a câștigat un voucher VANS în valoare de 1.000 de euro. Dan Hurduc de la Gheorghe Lazăr va urca pe scena festivalului Afterhills, el fiind câștigătorul premiului Afterhills, ceea ce îi garantează un prim concert pe care o să-l țină mintă mult timp de acum înainte.

Momentul câștigător la minutul 3.05 

Loading...