«Vocea României», a treia ediţie live. Cine merge în semifinale

12-13-vedvbcbcvete-4_0.jpg

Moga, Smiley, Loredana şi Chirilă au din nou emoţii
Foto: ProTV

Vineri (4 decembrie), de la ora 20.30, a avut loc cel de-al treilea show live la Vocea României. Concurenții, câte patru rămași în fiecare echipă, au cântat pe scenă pentru a convinge publicul, dar și pe proprii antrenori, că merită să meargă mai departe. Din patru, numai câte doi din fiecare echipă au primit oportunitatea de a ajunge în următoarea ediție live a concursului.

Concurenţii, antrenaţi de Tudor Chirilă, Loredana, Smiley sau Marius Moga, se întrec, în continuare, pentru trofeul „Vocea României” și premiul în valoare de 100.000 de euro. Cei mai buni dintre cei buni au fost aleși vineri (4 decembrie) la Vocea României, în cel de-al treilea show live al acestui sezon. Concurenţii care au reuşit să impresioneze în primele două ediţii live au urcat pe scenă și doar câțiva dintre ei au reușit să treacă în etapa următoare. Iată care sunt aceștia.

Echipa Loredanei: Antonio Fabrizi, preferatul publicului

antonio fabriziZoom
Antonio Fabrizi a trecut mai departe în echipa Loredanei
foto: captură Pro TV

 

Update: 1.12 Publicul a ales. Din echipa Loredanei, Antonio Fabrizi a fost preferatul telespectatorilor. După momente dificile cu palpitații și ochi înlăcrimați, antrenoarea a ales să meargă mai departe și cu Mihai Dragomir Rait.

florentina ciuna

 

Update: 00.57 Florentina Ciună, ultima concurentă din echipa Loredanei, și-a pierdut controlul la mijlocul melodiei pe care a cântat-o. Cu toate acestea, a reușit să ducă piesa până la capăt și să își revină la final. „La un moment dat te-ai dus pe câmp... da, din păcate, asta s-a întâmplat, ai fost... ”, i-a spus Smiley. „E și o piesă foarte complicată”, a continuat Moga. „E o piesă foarte complicată” a zis și Loredana. „Ți-a dat de furcă piesa asta și deși apreciez foarte tare vocea ta și puterea din vocea ta, te-a încurcat piesa asta”, i-a explicat Smiley. „La mijloc și la final ai avut zona ta de confort unde ai dat drumul la decibeli și la simțire și a sunat foarte bine vocea ta. Podurile dintre aceste două momente din piesă au fost un pic șubrede”, a adăugat Moga.

„Mă abțin și îi las doar pe colegii mei, dar cred că vocea ta este o voce foarte bună, mai ales pe acute”, a spus Chirilă. „Florentina, în ciuda comentariile mai mult sau mai puțin subiective, vocea ta este sublimă și ne-a dat fiori aici tuturor și cred că nu ești singura care în această seară a avut un moment de ezitare (...). E vorba că... trebuie să ai mai multă încredere în tine și că chiar dacă ai avut o ezitare asta nu înseamnă că nu ai cântat foarte frumos și că nu ne-ai transmis fiori”, a încurajat-o Loredana.

cristina vasopol

 

Update: 00.28 Cristina Vasopol a urcat pe scenă încrezătoare, cu o piesă a lui Jay Hopkins. În ciuda faptului că poartă un copilaș în pântece, concurenta a reușit să întreacă limitele vocii ei și să impresioneze publicul. „Cristina, m-ai impresionat. Mi se pare că ești foarte bună. Ești foarte bună și eu nu știu, știu că e foarte greu să cânți, în momentele astea, când ești gravidă, este foarte greu să cânți. Nu știu ce efect va avea asupra copilului tău faptul că ești la Vocea României, cânți în halul în care cânți, dar eu cred că va ieși o mare voce din tine”, a spus Smiley, vizibil impresionat.

„Îmi place că ai control în vocea ta Cristina Vlasopol, Vasopol. Îmi place că ai control și pe acute și pe joase și se vede experiența de a fi cântat mult timp și se vede dorința de a ieși în față, să fii tu, să nu mai cânți coveruri”, a remarcat Moga. „Tu în seara asta ai crezut în cântecul tău și ți se întâmplă”, i-a spus Tudor. „Ești o femeie fantastică, ai niște puteri extraordinare (...). Ești un caracter extrem de puternic și poți să răzbați și să mergi foarte departe. Sunt mândră”, a felicitat-o Loredana.

antonio fabrizi

 

Update: 00.10 Antonio Fabrizi, primul concurent din echipa Loredanei, a urcat pe scenă cu o piesă italienească pentru a-și demonstra talentul. „O singură remarcă am, mi s-a părut un moment foarte asemănător cu Eternintate (...). Principiile mele ... mi-aș dori ca până în finală să te aud cântând puțin și în altă zonă (...). Eu aș vrea să te aud și cântând un alt gen (...). Felicitări!”, i-a spus Tudor Chirilă. „Tu, de fapt, ai o voce de tenor, contra-tenor, mi-a plăcut (...). Pui foarte multă intensitate, mai ales că crești acolo suspansul (...)”, i-a zis Moga.

„Îmi ești foarte simpatic și îmi place foarte mult cum cânți”, l-a felicitat Smiley, iar apoi a explicat că este de acord cu Tudor Chirilă. „Antonio, vocea ta este mai mult decât fenomenală, este unicat și tu poți cânta foarte sus și nu pe falset, pe voce puternică, pe voce cu-adevărat serioasă. (...) Fiecare cântă ce îi place, ție îți place să cânți așa și îți stă foarte bine, și vocea ta se potrivește (...). E mai mult decât perfect ceea ce ai făcut în seara asta”, l-a felicitat Loredana.

Echipa lui Moga: Alex Florea, favoritul publicului

alex florea

 

Update: 00.00 Pavel Bartoș a spus „Stop vot!”, invitându-i pe cei patru concurenți ai lui Marius Moga pe scenă. Favoritul publicului este Alex Florea. Moga a ales să meargă mai departe și cu Tomi Weissbuch.

tomi weissbuch

 

Update: 23.47 Tomi Weissbuch a cântat o piesă a trupei Vama Veche, al cărei solist este chiar Tudor Chirilă. „Eu sunt onorat că, chiar și într-o parodie, una dintre piesele mele (...) ajunge la Vocea României, chiar e o onoare pentru mine, îți mulțumesc Marius. Nu e greu să îmi placă interpretarea ta pentru că cel mai mult urăsc interpretările mele (...). Go, Tomi, Go!”, i-a zis Tudor, frapat.

„Interesantă ideea de a combina două piese din două lumi total diferite. Ai avut energie, bucurie să cânți asta, se vede că ți-a plăcut”, l-a felicitat Loredana. „În seara asta apreciez faptul că ți-ai ales o piesă românească și îmi place originalitatea pe care ai avut-o în seara asta, dar mi-a plăcut mai tare momentul precendent, pe care l-ai avut în celălalt live”, i-a spus Smiley. „Te-ai maturizat în timpul show-ului (...)”, l-a complimentat Moga.

alex florea

 

Update: 23.29 Alex Florea a cântat o melodie de la trupa Holograf care l-a ajutat să-și pună în valoare vocea pe ritmul muzicii rock. Concurentul și-a depășit limitele și a arătat că poate, chiar dacă nu a luat lecții de canto. „A cântat-o într-un mare fel”, a zis Moga. „Îmi place foarte mult relația ta cu scena, foarte mult și cred că ăsta este un atuu foarte puternic pentru tine, și relația cu camera și energia care vine din corporalitatea ta. Foarte bine!”, l-a lăudat Tudor Chirilă.

Loredana a avut, și ea, numai cuvinte de laudă: „Ești... fenomen. Foarte fierbinte, nu caliente, mai mult decât caliente. Ai reușit să faci dintr-un cântec pe care noi îl știm de-atâta timp, să îl faci al tău (...). Ești o stâncă!”. Iar Smiley i-a recunoscut autenticitatea: „Am avut ocazia să cânt cântecul ăsta și știu care e puterea piesei, piesa are puterea asta să ridice publicul în picioare, să ne facă pe toți să tresărim, dar ce mi-a plăcut mie în seara asta la tine este că ești adevărat”, i-a spus Smiley. 

irina pelin

 

Update: 23.21 Irina Pelin, cea de-a doua concurentă antrenată de Marius Moga, a interpretat o piesă a cântăreței Kelly Clarkson. A reușit să depășească limitele pe care credea că le are vocea ei și a impresionat publicul și juriul. „Foarte bine, foarte bine, rămân așa, la amintiri și bucuria momentului”, i-a spus Tudor Chirilă.

„Irina, ai cântat o piesă foarte dificilă și contează extrem în contextul în care noi judecăm cumva aceste prestații ale voastre. (...) Tu ai făcut cu brio față la ambele notații, ai reușit să mi se pară că ești chiar Kelly Clarkson câteodată, chiar semeni cu ea”, a lăudat-o Loredana. „Eu am remarcat vocea ta încă de la Românii au Talent și i-am spus lui Moga că ești o investiție sigură (...). Ai cântat foarte bine în seara asta și te felicit!”, i-a spus Smiley. „Cred că show-ul ăsta forțează orice concurent să-și forțeze limitele emoționale și tehnice (...). Îmi place să văd un om că-și depășește limitele și ai făcut-o singură”, a felicitat-o și Marius Moga.

delia pitu

 

Update: 23.05 Delia Pitu, prima concurentă din echipa lui Marius Moga, a urcat pe scenă acompaniată de o balerină. Vocea ei a răsunat în întreaga sală și a reușit să atragă aplauzele publicului. La un moment dat, Marius Moga a lăcrimat, auzind notele pe care le atingea concurenta antrenată de el. „Delia, ai cântat foarte corect, mi se pare că tonalitatea a fost destul de jos, a fost așa, pe o singură linie, tonul vocii tale. A fost corect, a fost bine, doar că parcă a lipsit o ceva, o magie, ceva”, a comentat Smiley.

„Îmi place noua ta ipostază, îmi place că ai armonice în voce și o claritate, îmi place mai mult decât data trecută piesa din seara asta”, a lăudat-o Loredana. „Eu subscriu la tot ce a spus Smiley și adaug felicitări pentru moment”, i-a spus și Tudor. „Bravo, Delia, am trecut de rockul nebun la un rock mai pop.(...) Mi-a plăcut de tine, bravo!”, a felicitat-o Moga.

Echipa lui Smiley: Ibitoye Tobi, favoritul publicului

tobi ibitoye

 

Update: 22.55 Pavel Bartoș a spus „Stop Vot!”. Favoritul publicului din echipa lui Smiley este Tobi Ibitoye. Smiley a ales să meargă mai departe și cu Michel Kotcha.

michel kotchaZoom
Michel Kotcha a fost alegerea lui Smiley
foto: captură Pro TV

ibitoye tobi

 

Update: 22.31 Ibitoye Tobi a cântat o baladă arhicunoscută a artistului Labirinth. Cel de-al patrulea concurent al lui Smiley a venit îmbrăcat la patru ace și i-a lăsat pe toți cu gura căscată când a început să-și ducă vocea la cele mai puternice note. În spatele lui, Tobi a avut o proiecție specială cu chipul unei femei, care a acompaniat perfect mesajul melodiei, iar, la un moment dat, tânăra chiar a urcat pe scenă alături de el.

„Ai simțit piesa, pe acute am văzut că au fost ceva nesiguranțe, dar am văzut că vocea ta pe medii joase a transmis căldură”, l-a felicitat Moga. „Mie îmi place de tine Tobi și cred că ai un timbru foarte special, ai o culoare a vocii pe care o țin minte și o disting dintre alte voci și te-am crezut”, i-a zis Loredana. „În seara asta ai fost mult mai puțin încrâncenat (...). Mi s-a părut bine, nu vorbim de imperfecțiuni ci, vorba Loredanei, sper și sticla, că scena către noi ai trecut-o”, a explicat Chirilă. „Tobi, ai fost senzațional, ești o apariție surprinzătoare întotdeauna, ești o voce surprinzătoare și în seara asta, o să vezi!”, l-a lăudat antrenorul său, Smiley.

nora denes

 

Update: 22.22 Nora Deneș a cântat o melodie a celor de la Police, într-un mod personalizat care i s-a potrivit de minune. La un moment dat, pe scenă a apărut și un cățel, pe lângă instrumentiști, plimbat în lesă de o domnișoară, însă a dispărut rapid din scenă. Mai mult, concurenta a și fluierat pe ritmul melodiei, atrăgând aplauzele publicului, dar și râsetele surprinse ale lui Smiley.

„Nora, în seara asta ți-a sunat vocea foarte bine, mi-a plăcut tonul ăsta luminos (...). Stilul ăsta de piese mai jazzy mai feminine, îți stau tare bine (...). Toate felicitările mele, bravo!”, a felicitat-o Loredana. „Mie mi-a plăcut cel mai mult în seara asta, din echipa Smiley, acest moment (...). Ai sunat foarte ok, mi s-a părut că parcă s-a liniștit totul și s-a limpezit totul dintr-o dată și mi-a plăcut. Bravo, mă, felicitări”, i-a spus și Chirilă. „Nora, a fost o reală plăcere să te ascult în seara asta, ai strălucit, mi-a plăcut, parcă m-a uns pe suflet, toată reprezentația a fost frumoasă, discretă, foarte bine punctată, n-a fost nici prea mult nici prea puțin, a fost exact cât trebuie. Parcă m-am uitat la un spectacol de jazz”, a subliniat Smiley. 

michel kotcha

 

Update: 22.10 Michel Kotcha, al doilea concurent al lui Smiley, a cântat o melodie a celebrei Adele. Deși a fost singur pe scenă, acesta a avut o prezență foarte puternică prin vocea lui, care a răsunat în toată sala, dar și o energie specială, prin rapiditatea ritmului. „Da ți-a ieșit piesa, pe de altă parte, eu la live-ul trecut am simțit și ce ai cântat, nu doar tehnic și demonstrativ”, a zis Moga, totuși nemulțumit de ritmul în care a decurs piesa, care, susține el, i-a răpit concurentului din naturalețe. „Marius spune că el s-a concentrat pe tehnică, mie nu mi s-a părut (...). De câteva ori ai fost sub ton, ai falsat, din punctul meu de vedere, aș vrea să menționez pentru cei de-acasă că este o mare diferență între ce auzim aici și ce se aude la televizor (...). Eu rămân la părerea că tu ai avut un super-moment în ediția trecută (...), dar mai cred și că orchestrația asta a fost foarte accelerată, cred că nu ți-a dat posibilitatea să cânți pauzele (...). Timbrul tău rămâne excelent”, a continuat Moga.

„Eu cred că e prea dur să spui cuiva că falsează, că orice artist la un moment dat poate falsa indiferent de nivelul la care este (...). Vocea omenească este un instrument netemperat (...). Timbrul tău este aparte, e adevărat că tre prefer în piese mai lente, mai de respirație, dar te miști bine, ai flow, cum zic americanii și cânți foarte bine în limba engleză”, a zis Loredana. „Michel, ne așteptam amândoi că părerile vor fi împărțite în ceea ce privește varianta asta a piesei (...). Noi am vrut să facem ceva altceva (...), tu ai dus-o la capăt așa cum doream, ești o voce spectaculoasă, vreau ca oamenii să înțeleagă că nu oricine poate să cânte așa”, i-a spus Smiley și i-a promis că va cânta alături de el pe scenă în următorul concert de la Pitești, unde concurentul a trecut prin niște episoade de discriminare.

larisa ciortan

 

Update: 21.50  Prima concurentă din echipa lui Smiley, Ciortan Larisa, a cântat o melodie a trupei „Four Non Blondes”, o melodie prin care a reușit să-și pună vocea în valoare și să arate că poate cânta orice. „Bravo, mi-a plăcut cum ai cântat și ce mi se pare tare e că ai așa mai multe culori în voce și pe alocuri parcă îți sclipește vocea și apoi iar o închizi și joaca asta te distrează (...). Mi-a plăcut foarte mult și îți doresc succes”, a felicitat-o Moga. „Larisa, îți admir tenacitatea și perseverența, ești foarte muncitoare și se vede asta pentru că de fiecare dată încerci să fii mai bună. În seara asta ai fost bună, ai fost cool și cu puțin roz”, i-a zis Loredana.

Tudor Chirilă nu a lăsat-o să scape fără o scurtă critică :„ Mie mi-a plăcut foarte mult ce ai făcut pe Metallica când ai făcut pe Metallica (...). În seara asta a a fost un moment foarte bun, eu așteptam cumva un pic mai mult de la tine, dar mi s-a părut că pe partea de joase nu ți-ai lăsat glasul tău (...), pe joase, vocea ta mi s-a părut puțin contorsionată”. „Te potrivești perfect cu genul ăsta de piese și dacă publiucul îți va da ocazia, cu siguranță vei arăta și mai mult”, i-a spus Smiley și a încurajat-o, spunând că ar vrea să colaboreze cu ea și după finalul concursului.

 

Echipa lui Tudor Chirilă: Tincuța Fernea, favorita publicului

tincuta fernea

 

Update: 21.37 Favoritul publicului din echipa lui Tudor Chirilă este Tinucța Fernea. Tudor a ales să meargă mai departe și cu Cristina Bălan. 

cristina balanZoom
Cristina Bălan a fost aleasă de Tudor la sfârșitul reprezentațiilor
foto: captură Pro TV

 

Update: 21.33 La ora 21.30 s-a dat Stop Vot. Toate cele patru fete au urcat pe scenă în fața juriului. „Mie mi-a plăcut foarte mult că sunteți pe girl power în seara asta”, a declarat Moga. „Prospețime. Mi-a plăcut echipa Tudor, fete frumoase și talentate și sunt foarte curios cum s-a votat în seara asta”, a spus și Smiley. „Tudor, ai ajuns la vorba mea, girls power, mă bucur (...). Mulțumim pentru show!”, a exclamat Loredana. „Este unul dintre cele mai bune seturi de la Vocea României. Ați fost toate în personaj, în caracter, ați avut piese extrem de grele și fiecare ați adus ceva nou (...). Toate ați evoluat”, a zis Tudor Chirilă, mândru.

cristina balan

 

Update: 21.20 Cristina Bălan, cea de-a patra concurentă care a urcat pe scenă, a cântat o melodie care i-a pus la încercare vocea. A avut și un moment special pe scenă, alături de un partener cu care a reușit să interpreteze ideea cântecului. „Cristina, mie mi-a plăcut foarte tare tot ceea ce ai făcut pe scenă, interpretarea, felul în care ai cântat, absolut tot. A fost un moment senzațional și te felicit și pe tine și pe Tudor pentru alegerea făcută”, a declarat Smiley. „Impresionantă interpretarea ta, Cristina”, a felicitat-o Loredana, subliniind faptul că a arătat ce poate face. „În seara asta, tu te-ai întors!”, i-a spus Tudor Chirilă. „Datorită ție!”, i-a răspuns Cristina.

tincuta fernea

 

Update: 21.04 Tincuța Fernea a cântat o melodie a celebrei Beyonce, iar în spate a avut un spectacol de lumini impresionant. Până și coafura era asemănătoare cu cea a artistei intrenaționale. Vocea tinerei concurente minore a răsunat în întreaga sală. Când trebuia să vorbească Smiley, Moga i-a luat cuvintele din gură: „Eu vreau să te întreb de ce ești așa nervoasă? Cine te-a supărat și cine nu te-ascultă, măi fetițo? Te ascult eu!”. „Sună foarte bine vocea ta când e caldă, o bună parte mi-au plăcut acenții ăștia de nervi, dar de la jumătatea piesei ne-ai tot certat”, a continuat el.

A izbucnit o adevărată hărmălaie în juriu, când Tudor Chirilă i-a luat apărarea tinerei concurente în fața lui Moga, care părea îndrăgostit de ea. „În ținuta asta, nu prea ești Tincuța. Aș rămâne doar cu Tinc, fără Uța, îți stă foarte bine așa, ești foarte feminină, iar reprezentanția ta din această seară a fost mult mai bună decât reprezentația de data trecută”, a declarat Smiley. „Piesa din seara asta ți-a ținut mult mai bine (...) Ai reușit să faci o creștere frumoasă și, cu adevărat, ai reușit să faci o creștere în seara asta”, a confirmat Loredana. Iar Tudor Chirilă a ținut neapărat să accentueze faptul că este mândru că este în echipa lui: „În primul rând, se apropie finala, deci niciun compliment nu va mai merge până la c Tu ai avut un moment, din punctul meu de vedere, slab data trecută (...). Cred că publicul ți-a făcut un mare cadou în acea seară și cred că în seara asta tu te-ai recompensat față de public și față de mine (...). Sper ca lumea să aprecieze abia această interpretare și să te ducă, eventual, mai departe (...). Sunt extrem de mulțumit și sunt mândru că faci parte din echipa mea”.

sabrina stroe

 

Update 20.52: Sabrina Stroe a continuat show-ul cu o melodie a lui Janis Joplin. Dacă a avut un început care nu a ieșit din comun, spre sfârșitul piesei, concurenta și-a dus vocea la extreme, reușind să cucerească prin timbru, dar și printr-un dans sugestiv. „Ai simțire, ai trăire! Îmi place că interpretezi fiecare piesă cu adevărat și ți-o asumi și încerci să interpretezi un rol pe scenă și astea sunt atuurile tale din punctul meu de vedere. E drept că trebuie să mai studiezi un pic tehnică vocală ca să nu-ți scape vocea pe ici pe colo”, i-a spus Smiley.

Iar Moga l-a contrazis atunci când a venit vorba de voce: „Nu știu dacă i-a scăpat vocea neapărat, adică Janis Joplin nu era cea mai pop cântăreață care să atingă notele perfect (...) Nu știu de ce, dar transmiți, nu-i un lucru rău neapărat, dar transmiți mai multă emoție prin ce joci și corp, decât prin voce”. Și Loredana i-a apreciat stilul unic: „Îmi place, ești teatrală, ești foarte expansivă, cu fiecare cu care ai fost aici ai demonstrat că ai acest caracter care, indiferent de ce piesă cânți, el iese la iveală”, iar Tudor Chirilă i-a arătat că este mândru de ea: „În general, cred că ar fi o problemă să asociem o voce excelentă unei moluște (...) Ai timbru, ai demonstrat pe piesa asta că poți cânta sus, că poți cânta jos, că poți cânta în falset, că te poți mișca (...). Felicitări, a fost foate bine, cea mai bună interpretare a ta”.

cristina lupu

 

Update 20.44: Show-ul a început cu concurenții din echipa lui Tudor Chirilă. Pe scenă a urcat Cristina Lupu, care a fost însoțită de o echipă de dansatori și care a reușit să impresioneze atât publicul, dar și juriul, cu vocea ei pe o melodie a lui Elvis Presley. „Mi-a plăcut foarte mult timbrul tău și nuanșele pe care le-am auzit pe timpul piesei, a fost o călătorie... bravo!”, a exclamat Marius Moga. „A fost dinamic, haios și frumos. Mie mi-a plăcut mult m-am simțit bine pe momentul tău și cred că e un moment foarte potrivit pentru deschiderea unui show”, a spus și Smiley. „E foparte tare să deschizi un show dansând și tu ne-ai dat ocazia să ne simțim bine”, a afirmat Loredana, iar Tudor Chirilă a avut, și el, numai cuvinte de laudă: „Cristina, mulțumim foarte mult pentru energie, mulțumim foarte mult pentru coregrafie, pt eforturile de a ajunge aici de marți până vineri (...) Eu am vrut să demonstrez în seara asta și cred că am reușit că aceasta minunată fată poate fi nu doar un interpret emoționant și emoționant și poate să facă și show”.

Cum va fi la duelurile încrucişate

În această etapă, Chirilă, Moga, Smiley şi Loredana se pot provoca reciproc. Fiecare antrenor poate alege un concurent dintr-o altă echipă, pentru a se duela cu unul din echipa sa. Cu acest nou mecanism, e posibil ca nu toți antrenorii să aibă un concurent din echipa lor în finală.

loading...
Loading...

Citește și

 • vocea romaniei 2015 romanii au talent

  Marţi, 1 decembrie, în studiourile Kantauros din Ştefăneşti, a avut loc o nouă ediţie live a "Vocii României", de la Pro TV. Click! a ajuns în culisele emisiunii şi îţi spune ce nu se vede pe micile ecrane.

 • bogdan vladau vocea romaniei

  Blogdan Vlădău (36 de ani) a cântat, marți seară (1 decembrie), la cea de-a doua ediție specială a show-ului muzical „Vocea României”. Solistul a interpretat piesa „Earned it” a artistului The Weekend. A fost foarte criticat de antrenori pentru prestația slabă și a fost eliminat.

 • tudor chirila

  Imposibil să nu o fi remarcat la “Vocea României” pe respectabila doamnă cu ochelari şi chip blajin, care antrenează concurenţi cot la cot cu Tudor Chirilă. E nimeni alta decât Gabriela Duţescu, medic foniatru, terapeutul care a vindecat multe voci din muzica românească. De Tudor Chirilă o leagă o poveste interesantă, care i-a legat pe viaţă.

 • vocea romaniei

  Marţi seară (1 decembrie), începând cu ora 20.30, românii sunt invitaţi să urmărească o ediţie specială Vocea României, unde îşi vor putea vota favoriţii, pe care-i vor trimite mai departe către marele trofeu în valoare de 100.000 de euro. Reporterii Click! transmit special pentru dumneavoastră din culisele show-ului.