"Vocea României" s-a pus pe slăbit! Cum topeşte kilogramele fosta elevă a lui Horia Brenciu FOTO EXCLUSIV

julie.jpg

Julie Mayaya vrea să se transforme într-o bombă sexy
Foto: arhiva personală

După modelul Oana Radu, o altă concurentă de la "Vocea României" vrea să se transforme într-o bombă sexy. Julie Mayaya şi-a pus în minte să dea jos 20 de kilograme, însă instructorul ei personal crede că ar putea să piardă şi mai multe kilograme. Câştigătoarea celei de-a doua ediţii a emisiunii s-a pus serios pe slăbit. Cântăreaţa urmează un program intensiv care o va ţine în priză la propriu timp de trei luni.

Julie Mayaya slăbeşte cu Kangoo Jumps. Fosta elevă a lui Horia Brenciu a trecut din studioul de înregistrări în sala de fitness unde ascultă acum oridinele antrenoarei sale. Artista se pregăteşte cu Kinga Sebesyen, cea care în urmă cu opt ani a introdus acest sport în România. Programul propus de ea presupune o metodă eficientă şi controlată de slăbit.

julie_mayaya_si_kinga.jpg

Julie Mayaya şi Kinga Sebastyen
foto: Sever Gheorghe

Julie nu este nevoită să ţină vreo dietă drastică şi nici să facă exerciţii fizice intense. Singura ei obligaţiei este să treacă de trei ori pe săptămână pe la antrenament şi are promisiunea că la sfârşitul celor trei luni acul cântarului îi va indica faptul că a pierdut între 10 şi 30 de kilograme. Dorinţa ei este să dea jos doar 20 de kilograme.  

julie_mayaya.jpg

Julie Mayaya vrea să slăbească 20 de kilograme
foto: Sever Gheorghe

"Antrenamentele de Kangoo Jumps activează sistemul limfatic, prin urmare ajută la eliminarea rapidă a toxinelor şi a grăsimilor din organism, arderea grăsimilor fiind cu 25-50% mai mare decât în cazul exerciţiilor tradiţionale. Este demonstrat ştiinţific că impactul cu solul este redus cu 80% mulţumită arcurilor eliptice cu care sunt prevăzute ghetele de kangoo jumps, prin urmare, articulaţiile şi coloana sunt protejate.

Pe parcursul unui antrenament se consumă între 600 şi 800 de calorii, se tonifică musculatura întregului corp, se elimină celulita şi se eliberează endorfine responsabile pentru starea de bine", a declarat Kinga Sebestyen, organizatoarea concursului naţional de slăbit la care s-a înscris şi câştigătoarea de la "Vocea României".

Loading...
 
 

Citește și