Vlăduța Lupău, viață amoroasă complicată. Bărbații s-au bătut la propriu pentru ea

vladuta-lupau-mireasa.jpg

vladuta lupau mireasa
Vlăduța Lupău s-a măritat marți cu fotbalistul Adrian Rus
foto: arhivă personală

Vlăduța Lupău și-a pus pirostriile marți și a avut o nuntă de vis alături de fotbalistul Adrian Rus. Viața amoroasă a frumușicii din muzica populară nu a fost însă deloc simplă. Vlăduța a trezit pasiuni mari de-a lungul timpului, iar în vara anului trecut actualul soț și fostul ei iubit s-au bătut la propriu în timpul festivalului UNTOLD.

Înainte de relația cu Adrian Rus, portarul echipei CFR Cluj, Vlăduța Lupău a trăit o poveste de dragoste cu Adrian Mureșan, ”beizadeaua milionarului Punctual Comimpex, una dintre cele mai mari firme din județ, care a răsfățat-o cu mașini luxoase și excursii din cele mai exotice”, după cum notează Gazeta de Cluj.

Povestea lor de iubire a durat ceva timp, însă totul s-a rupt în urmă cu un an, când Vlăduța și portarul de la CFR Cluj și-au dat seama că între ei există ceva mai mult decât o simplă prietenie. A urmat o perioadă tensionată între cei trei, care a culminat cu o încăierare la festivalul UNTOLD de la Cluj, relatată de presa locală.

”Conform unor surse citate de Gazeta de Cluj, Adrian Rus a fost scos de jandarmi afară din festival după ce acesta l-a bătut pe Adrian Mureșan, fiul milionarului ce conduce firma Punctual Comimpex, una dintre cele mai mari societăți din judet. Nu este clar ce s-a întâmplat, dar se pare că cei doi «masculi» s-au certat de la Vlăduța Lupău, actuala iubita a lui Adi Rus și fosta parteneră a lui Adrian Mureșan”, au scris jurnaliștii de la Gazeta de Cluj în vara anului trecut. 

Vlăduța Lupău s-a căsătorit cu fotbalistul Adrian Rus

Vlăduța Lupău a intrat în industria muzicală la vârsta de patru ani, iar acum are nenumărate concerte în țară și în străinătate, în vreme ce piesele ei au milioane de viziualizări pe YouTube.

Marți, 12 noiembrie, Vlăduța s-a măritat cu fotbalistul Adrian Rus, portar la CFR Cluj. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu cinci ani, la un concert, dar au devenit iubiți abia acum un an. "Îmi era foarte simpatică și zâmbetul mi-a plăcut cel mai mult la ea. Dacă nu făceam eu primul pas, poate eram tot în aceeași relație de prietenie", a declarat Adrian Rus în emisiunea „La Măruță”.

Mireasa a purtat două ținute speciale, moderne. Dacă cele mai multe maramureșence aleg să poarte hainele tradiționale într-o astfel de zi, Vlăduța a optat pentru două ținute elegante, în tendințe. La cununia civilă, Vlăduța a purtat un deux pièces alb, taior și pantaloni, cu o broderie sofisticată în partea de sus a taiorului și pene la poale. La biserică, artista a îmbrăcat o rochie scurtă, cu un decolteu adânc în V și un guler din dantelă.

Citește și:

Populăresele ne-arată fesele! Iată-le în costum de baie, fără ie și catrință!

Ce sexy sunt folcloristele când se dezbracă de ie și catrință!

Loading...

Citește și

  • Claudia Ghițulescu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Maria Constantin, Olguța Berbec, Niculina Stoican, Maria Constantin, ie, costume populare, Iulia Martinescu

    Pe scenă arată ca niște flori. Sunt aranjate până la ultimul fir de păr, iar costumul popular este bijuteria lor cea mai de preț, alături de voce. De aceste minunăţii vestimentare se ocupă Iulia Martinescu, tânăra la care solistele fac coadă ca să-şi procure ii superbe.

  • Maria Constantin (30 ani), Olguţa Berbec (33 ani) şi Emilia Dorobanţu (24 ani) pot concura lesne la un un concurs de frumuseţe. Ce mai au în comun cele trei soliste? Toate au iubit cu patimă acelaşi bărbat, Cătălin Tutilescu. De acest mic indiciu s-a agăţat şi mirele Alexandru Curuia, pentru a-i plăti o poliţă Emiliei, care a chiulit de la nunta lui, lăsându-l fără program artistic.