Vladimir Drăghia vrea 100.000 € la Exatlon şi 50.000 € la Ferma Vedetelor

14-vedete-5-col-exatlon.jpg

La Kanal D îl vedem de sâmbătă până miercuri, de la 19.45

Situaţie fără precedent! Vladimir Drăghia, concurent la „Exatlon” (Kanal D), care se filmează în Republica Dominicană în timp real, va intra de miercuri, 4 aprilie, în „Ferma vedetelor”, concursul rivalilor de la PRO TV! Cum e posibil să îl vedem în acelaşi timp la două posturi TV? Pentru “Fermă” a filmat anul trecut, în primăvară, iar la “Exatlon” a plecat anul acesta, în ianuarie.

Fostul actor din „Narcisa sălbatică” s-a abonat la reality-show-uri în care îşi demonstrează calităţile sportive. Vladimir Drăghia (32 de ani) poate fi văzut de la începutul anului la Kanal D, în echipa “Faimoşilor”, la „Exatlon”, difuzat de sâmbătă până miercuri, de la 19.45, însă de miercuri, 4 aprilie, îl vei vedea şi la PRO TV, de la 20.30, la „Ferma vedetelor”, emisiune filmată în primăvara anului trecut, la Porumbacu de sus, lângă Sibiu.

Cum cele două emisiuni se bat umăr la umăr pentru audienţe, nu este exclus ca prezenţa lui Vladimir la “Fermă” să încline balanţa ratingului către PRO TV, ţinând cont că până acum “Exatlon” se încoronase “regele audienţelor”, cu cele mai multe victorii. La ambele emisiuni se uită în medie aproximativ 2 milioane de români pe ediţie. 

Vladimir se află în acest moment în Republica Dominicană, unde filmează de mai bine de trei luni pentru „Exatlon”. Alături de el, la “Fermă” va intra şi Tania Popa (45 de ani), actriţa pe care o ştiţi din „Occident” (2002), “Amintiri din Epoca de Aur” (2009), “Tanti Florica” (2012),  „Poziţia copilului” (2013), “Ana, mon amour” (2017) etc. Tania Popa este şi vedetă TV, anul trecut prezentând alături de Florin Busuioc emisiunea “România, jos pălăria” (PRO TV).

La “Fermă”, Vladimir şi Tania sunt numiţi “bandiţi”, pentru că intră la mijlocul concursului, când deja munca cea mai grea a fost făcută de ceilalţi concurenţi. Fanii actorului vor avea astfel două variante ale lui Drăghia, una de fermier, care se bate pentru 50.000 € la PRO TV, şi una de sportiv, care trage tare pentru 100.000 € la Kanal D. 

14-vedete-2-col-ferma.jpg

La PRO TV va apărea miercuri, de la 20.30, și joi, de la 21.30

 

Loading...

Citește și

  • În urmă cu 12 ani, un puşti creţ şi simpatic era distribuit în telenovela “Vocea inimii”, difuzată de Antena 1. E vorba despre Vladimir Drăghia (31 de ani), care juca alături de Sabrina Manoliu, fiica lui Dan Manoliu, de la TVR. Deşi a trecut neobservat de marele public în acest proiect, actorul a fost remarcat de şefi, care l-au avut în vedere pentru un alt proiect important, telenovela „Narcisa sălbatică”.

  • vladimir draghia

    Vladmiir Drăghia a avut parte de cel mai frumos cadou pe care îl putea primi un tânăr părinte. În absența sa, el fiind plecat de o lună în Republica Dominicană, la Exatlon, fiica sa a spus pentru prima dată „tată”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1