Vladimir Drăghia şi-a dus familia în Republica Dominicană, la «Exatlon»

familie_draghia.jpg

vladimir draghia exatlon familie
Vladmir Drăghia, Alice Cavaleru şi fetiţa lor Zora se află în Republica Dominicană
Foto: arhivă personală

După modelul lui Cosmin Cernat, gazda Exatlon, care a fost detaşat în Republica Dominicană cu tot cu familie, şi Vladimir Drăghia a ajuns cu soţia şi fetiţa în locurile exotice pe care cele două le văzuseră doar la televizor. Fostul câştigător al reality-show-ului de la Kanal d va fi antrenor în cel de-al treilea sezon. Ajutorul lui Vladimir Drăghia va fi fostul său colef din echipa Faimoşilor, Giani Kiriţă.

Vladmir Drăghia şi-a lăsat prea mult fetele să-i ducă dorul cât a fost la "Exatlon" şi a decis să nu mai plece de lângă ele. Job-ul însă l-a adus din nou în Republica Dominicană, unde producătorii emisiunii i-au propus să fie antrenor în acest al treilea sezon. De data aceasta, Drăghia şi-a liat cu el şi familia.  "Da, am plecat și noi două cu Vladimir la @exatlonromania. Sunt tare fericită că a fost posibil, pentru că aici este de vis. Vă rog să nu-mi amintiți cât de frig este în România. Abia am uitat și am reușit să ne întindem puțin oasele la soare. Noi avem deja trei vacanțe ratate (din motive medicale și de muncă), așa că mă bucur tare pentru că putem să facem și o vacanță din proiectul ăsta frumos (când nu filmează Vladimir), dar mai ales mă bucur că nu mai stăm despărțiți. Spun «proiect frumos» nu doar pentru că «Exatlon» are un loc special în inima mea, ci și pentru că mi se pare că Vladimir este bun în postura de antrenor. Eu am făcut câteva antrenamente cu el și vă asigur că de fiecare dată m-a făcut să-mi depășesc limite fizice și mentale. Abia aștept să-l văd și eu sâmbătă în acțiune și sper să vă uitați și voi. Îmi povestise Vladimir multe despre proiectul «Exatlon», dar acum, după ce am văzut câtă muncă și cât suflet se investesc în acest proiect (și la televizor nu se vede asta), mă uit cu alți ochi", a explicat Alice Cavaleru pe contul ei de Instagram. 

Vladimir Drăghia şi Giani Kirita, antrenori la „Exatlon

Vladimir Drăghia şi Giani Kiriţă s-au întors în republica Dominicană, dar în rol de antrenori. Foştii coechipieri vor fi alături de concurenţi în cel de-al treilea sezon, pentru a-i ghida pe aceştia în drumul spre victorie. „Sunt măgulit de noua postură pe care o am în acest sezon. Voi încerca să ajut echipa să aibă o experienţă cât mai plăcută acolo. Îndrumările nu vor fi legate doar de trasee. Le voi împărtăşi din experienţa mea din primul sezon, voi face tot posibilul ca fiecare membru al echipei mele să se poată întoarce acasă căştigător”, a declarat Vladimir Drăghia. Dacă Vladimir a acumulat o experienţă uriaşă în calitate de concurent, ajungând chiar să câştige trofeul „Exatlon”, în primul sezon, Giani Kiriţă a trecut deja şi prin experienţa de antrenor.

 

Citeşte şi:

 

Ce afaceri aducătoare de profit are Vladimir Drăghia. A donat marele premiu de 100.000 de euro de la «Exatlon»

Vladimir Drăghia şi-a sacrificat familia ca să câştige 100.000 de euro în finala "Exatlon"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1