Vladimir Drăghia, campion naţional la nataţie: “Era să mor înecat în Ecuador”

Fost actor de telenovele, Vladimir Drăghia a devenit abonat al emisiunilor tip reality-show, în care îşi arată muşchii şi abilităţile de sportiv. Din 7 ianuarie, el va putea fi văzut la Kanal D, în competiţia „Exatlon”, în care 20 de persoane, 10 vedete, 10 oameni obişnuiţi, îşi testează limitele pentru a pune mâna pe premiul cel mare de 100.000 de euro.

Click!: Ce te mână în luptă, ce te motivează să participi la „Exatlon”?

Vladimir Drăghia: Îmi doresc să câştig. Sunt sigur că în momentul în care voi ajunge acolo, în Republica Dominicană (n.r. acolo au loc filmările), îmi voi găsi şi alte motivaţii. O să dezvolt antipatii, o să îmi placă de unii oameni. Sigur o să mă prindă lupta asta. Dar nu iau totul foarte personal, aşa scap eu de calculele de acasă.

Ştiu că ai făcut înot de performanţă, ai fost în pericol să te îneci vreodată? (a fost campion național la juniori și component al lotului olimpic de natație al României timp de 7 ani).

vladimir-draghia-stanga.jpg

Vladimir Drăghia a participa şi la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" (PRO TV)

Da, era să mor înecat în Ecuador, când am fost să filmez un documentar, pe care l-am produs chiar eu, căutam aur în junglă, acum cinci ani. Sună ciudat, să spun asta: nu am nici o problemă cu înotul, dar de fiecare dată când sunt într-o apă, fie mare, ocean, mi-e frică de ceea ce ar putea fi acolo, sub mine. Inclusiv la Dunăre am problema asta, tot auzeam când eram mai mic poveşti despre somni uriaşi, care înghit oameni, cred că de acolo mi se trage.

Care este cea mai mare frică a ta pe care ai depăşit-o şi cum?

Cea mai mare frică a mea este aceea de a-mi lua angajamente. Şi mi-am depăşit-o făcând un copil. Îmi e foarte greu să îmi fac programul pentru săptămâna viitoare, nu sunt obişnuit să îmi fac planuri. Acest copil a venit în viaţa mea la pachet cu bucurii foarte multe, dar şi cu responsabilitate. Îmi va fi foarte doar de fetiţa mea în perioada în care voi sta departe de ea. (n.r. Alaia Zora s-a născut în iulie 2017)

exatlon_concurenti.jpg

Vladimir Draghia, Exalton, reality-show Kanal D, republica Dominicana, competitie, inotator, adrenalina
Aceştia sunt concurenţii de la "Exalton"

Uite cine mai intră în competiţie

Vedetele înscrise în competiția EXATLON, reality-ul ce va fi difuzat la Kanal D, începând din 7 ianuarie, sunt cântăreața Claudia Pavel (Creăm), gimnasta Diana Bulimar, medaliată la competiții olimpice și europene, Vladimir Drăghia, fost înotător de performanță și actor cunoscut, Giani Kiriţă - fost fotbalist la clubul Dinamo, Cătălin Cazacu, campion de motociclism viteză, Diana Belbiţă, luptătoare profesionistă de MMA, supranumită Prințesa Războinică, Anca Surdu – dublă campioană mondială și europeană la gimnastică aerobică, Ion Oncescu, luptător profesionist de skandenberg, multiplu campion mondial și european, și Andrei Stoica, campion mondial la kickboxing, categoria heavyweight. Acestor nouă vedete urmează să li se mai alăture în viitorul apropiat încă un nume cu greutate, că să întregească echipa starurilor.  Cei zece magnifici vor fi nevoiți să treacă prin probe de foc și să înfrunte zi de zi echipa  redutabilă formată din concurenți non-vedetă, femei și bărbați, cu toții la fel de preocupați de activitățile sportive,  persoane care au fost selectate pe sprânceană la un casting riguros. Fiecare dintre concurenții amintiți este  pregătit fizic și psihic să facă față provocărilor unui concurs dur ce se va  desfășura aproape în timp real, sub ochii telespectatorilor din România, în peisajul exotic din Republica Dominicană, și să câștige marele premiu de 100.000 de Euro. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1