Viziru, ajutat de producători să-l elimine pe Iftimoaie? Ce lucruri incredibile sunt în stare să facă vedetele pentru 50.000 de euro

mare89489w5.jpg

Favorit la "Ferma Vedetelor", fostul luptător K1 a ieşit din concurs înaintea finalei. Surse spun că Viziru ar fi ajutat d producătoarea emisiunii, cu care ar avea o relaţie
Fotografii: PRO TV

Alianţe, certuri, scandaluri şi prietenii. Cele mai multe false. Totul pentru un premiu de 50.000 de euro, pus la bătaie pentru câştigătorul reality-show-ului ”Ferma Vedetelor” de la Pro TV. Aşa cum Click! v-a anunţat zilele trecute, în finala emisiunii au ajuns Augustin Viziru, George Vintilă, Vica Blochina şi Dan Helciug, iar preferatul publicului, Ionuţ Iftimoaie, a fost eliminat. ”Gurile rele” spun că mutarea strategică de a-l scoate pe Ionuţ din joc i-a aparţinut lui Viziru.

Emisiunea ”Ferma Vedetelor” a prins foarte bine la public. Seară de seară, peste un milion de români se uită cum starurile autohtone au lăsat viaţa de lux de acasă şi trăiesc în condiţii modeste la o fermă de lângă Bucureşti. Bineînţeles, ”chinul” îndurat are şi un preţ: 50.000 de euro, bani pe care îi va încasa învingătorul. Emisiunea este ”în pauză” până la finalul lunii, când se va relua pentru ultimele episoade.

Până atunci, fanii ”Fermei Vedetelor” au de urmărit cum, rând pe rând, concurenţii sunt eliminaţi şi se stabilesc finaliştii. Click! vă dezvăluie ceea ce nu aţi văzut încă la tv: cine iese la ultimele dueluri. Dar şi ce nu veţi vedea vreodată: cum s-au făcut strategiile pentru finală.

Sâmbătă (16 mai), confruntarea dintre Gina Pistol şi Cristina Cioran se va termina în favoarea Cristinei. Dar ea nu se bucura prea mult de această victorie, pentru că sâmbătă viitoare, la ultimul duel, ea va fi eliminată de prietena ei, Vica Blochina. Gina îl va pune fermier-şef pe Augustin Viziru. Apoi, după duelul de săptămâna viitoare nu va mai exista fiermier-şef.

În plus, timp de trei zile, toţi concurenţii care au trecut pragul de la “Ferma Vedetelor” revin ”la locul faptei”, pentru a-i vota pe cei patru care se luptă pentru marele premiu. Din cinci rămaşi ”în joc” (Iftimoaie, Vintilă, Blochina, Helciug şi Viziru), unul trebuie ”să dispară”. Concurenţii au votat şi l-au dat afară pe Iftimoaie, tocmai omul pe care publicul şi fanii de pe paginile de socializare îl vedeau câştigător. În culise, se spune că cel care ar fi convins vedetele să-l saboteze pe fostul luptător K1 este tocmai prietenul şi aliatul lui din Fermă, Augustin Viziru.

realiz989.jpg

Emilia Voicu

Tot pe ”la colţuri” se spune că Augustin Viziru n-ar fi făcut strategiile la “Ferma Vedetelor” de unul singur, ci ar fi fost susţinut de Emilia Voicu, una dintre producătoarele emisiunii. Ajutorul primit n-ar fi întâmplător, pentru că, cei din Pro TV vorbesc despre faptul că Augustin şi Emilia ar avea o relaţie mai mult decât amicală. Pe lângă şuşotelile de pe platourile de filmare, bârfele au fost întărite şi de faptul că ei au mers împreună la mare, într-unul din weekend-urile trecute.

Ferma Vedetelor: Ei se vor lupta în finala care se va transmite în direct

Cei patru protagonişti, George Vintilă, Vica Blochina, Dan Helciug şi Augustin Viziru, vor intra în luptă, la sfârşitul lunii mai, pentru premiul de 50.000 de euro într-o emisiune-maraton, în care se vor desfăşura, practic, trei dueluri. Vor avea loc confruntările din semifinale, iar învingătorii se vor întrece apoi în marea finală. Nu publicul va decide cine este cel mai tare fermier, ci probele stabilite de producători.

Ferma Vedetelor: Ionuţ Iftimoaie, la un pas să-l bată pe Dan Helciug

ceidoi9987890.jpg

Ionuţ și Dan

Vedetele au intrat în război deschis la “Ferma vedetelor”! Dan Helciug şi Ionuţ Iftimoaie au o serie de comentarii foarte acide unul la adresa celuilalt, care au culminat în emisiunea de miercuri. Cel care este cel mai pornit împotriva artistului este nimeni altul decât Ionuţ Iftimoaie, care îi reproşează lui Helciug că se dă în lături de la muncă.

Fermierul-şef al săptămânii l-a făcut pe Helciug “nesimţit iresponsabil”, după ce i-a dat o sarcină pe care acesta nu a dus-o la capăt. Luptătorul s-a enervat atât de tare că a fost la un pas să-l lovească pe “greieraş”.

Loading...

Citește și

  • nea rata ferma vedetelor

    A câştigat simpatia publicului după ce i-a iniţiat în tainele agriculturii şi ale traiului la ţară pe cei 12 concurenţi ai emisiunii “Ferma Vedetelor”. Foarte puţine lucruri se ştiu însă despre fermierul Nea Raţă. Reporterii Click! au mers la el acasă în Agigea şi vă arată ferma peste care e stăpân în acte.

  • Ferma Vedetelor tara concurenti protv

    Lupta pentru cei 50.000 de euro devine din ce în ce mai strânsă la „Ferma Vedetelor”, iar strategiile sunt tot mai evidente. După ce a ales Servitorii Săptămânii, Gina Pistol, care este Fermierul Săptămânii, a avut şi datoria de a nominaliza primul duelist, pe Vica Blochina. Dar pe cine a ales cea din urmă?

  • ferma vedetelor gina pistol tatuaje

    De când a ajuns la "Ferma Vedetelor", Gina Pistol s-a integrat repede în gaşca de la ţară. Prietenoasă de fel, blondei nu i-a fost greu deloc să se apropie de concurenţi, deşi a intrat mai târziu în ccursa pentru câştigarea marelui premiu de 50.000 de euro. Chiar dacă a încercat să stea departe de conflicte, Gina şi-a atras şi antipatii la "Ferma Vedetelor".

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1