Vizi Imre de la «Vocea României», mai slab cu 20 kg! Ce regim a urmat şi cine l-a ajutat

vizi_1_ghhras_copy.jpg

Vizi Imre a cântat la „Vocea României” în 2012, în echipa lui Marius Moga
Citeste tot despre: 

Solistul de la “Vocea României” a reuşit să treacă printr-o transformare spectaculoasă în ultimii trei ani. Vizi Imre (35 de ani) ne-a povestit într-un interviu exclusiv prin ce încercări a trecut în ultima vreme şi cum a reuşit să dea jos 20 de kilograme, fiind acum de nerecunoscut!

Click!: Vizi Imre, ai participat în urmă cu 7 ani la “Vocea României” de la PRO TV. Ce ai mai făcut de atunci?
Vizi Imre
: Cred că deja s-au făcut opt, trece timpul. În fiecare an lansez piese în regim propriu. Până acum am lansat 21 de piese în aceşti ani. Anul acesta lansez cel puţin o piesă pe lună. Se pare că nu prea sunt compatibil cu casele de discuri de pe la noi (bine, nici eu nu sunt un caz uşor, îs ca trenul, iar la diplomaţie sunt finuţ ca o drujbă), însă mi-am găsit locul ca song-writter la HaHaHa Production, unde chiar mă simt acasă. 

meniu_vikkzi_copy.jpg

De când este la dietă, și-a schimbat garderoba

Am observat că ai slăbit considerabil. În cât timp s-a desfăşurat procesul?
În aproximativ 3 ani. M-a ajutat şi lockdownul că am putut să-mi fac o rutină. 
Câte kilograme ai slăbit? 
Aproximativ 20 din care 4 au revenit, dar nu mă stresez prea tare că se duc şi ele. 
Ai avut ajutor specializat?
Da. Am început cu Monica Sânpălean pe nutriţie, dar după aceea am început şi fitness cu Cami Hoitan. M-a ajutat mult şi Mihaela Ghica cu consiliere psihologică. Erau momente când mă simţeam ca în Charlie’s Angels, iar fără ele nu m-aş fi descurcat. Acum mi-am schimbat stilul de viaţă, mănânc muuuult mai sănătos, fac mişcare şi sunt mult mai recunoscător pentru tot ce am şi ce primesc. 

vizi_pajntaloni_largi_copy.jpg

De când este la dietă, și-a schimbat garderoba

Ai un regim anume?
La 9.00 mic dejun, la 14.00 prânz, la 17.00 gustare şi 19.00 cină. Este personalizat, dar, de exemplu, azi la prânz pot să-ţi spun că am mâncat piept de pui la cuptor - 180 g, cartofi cu pătrunjel - 200 g şi salată de ruccola cu spanac. 
De ce te-ai hotărât să iei această decizie? Te simţeai rău de la kilogramele acumulate?
Era foarte incomod. Suflam greu, genunchii mi s-au defectat, plus ocupam mult prea mult spaţiu peste tot.
Faci şi sport?
Fac mişcare, într-o vreme am reluat antrenamentele de karate, dar mi s-au umflat genunchii. Prin urmare am constatat că încă e prea devreme să fac antrenamente hardcore, aşa că deocamdată bicicleta şi fitness, iar când mai scap de vreo 15 kile sper să pot merge din nou la dojo.

vizi_inaikknte_si_dupa_copy.jpg

Așa arată acum cântărețul

Ai eliminat anumite alimente?
În momentul de faţă încercăm un regim puţin mai strict care să mă scoată din stagnare. Fast food-ul a ieşit din viaţa de zi cu zi, sincer deja nu mă mai tentează deloc. Într-un moment am hotărât că dacă voi mânca în oraş voi alege doar restaurante gourmet, m-am făcut mai pretenţios când vine vorba de calitatea mâncării.

Vizi, Feli şi Oana Radu au slăbit împreună 80 de kilograme

Vizi Imre nu e singurul de la show-ul de talente “Vocea României” care a dat jos kilogramele. Şi colegele de la aceeaşi emisiune au reuşit să dea jos câte 30 kg. Feli Donose (34 de ani) i-a surprins pe toţi fanii după ce s-a operat la stomac. 

feli_gjjrasa_copy.jpg

Feli are acum corp de zeiță, după ce s-a operat

“Am încercat toate dietele posibile, inclusiv m-am înfometat 20 de zile sub motivul detox. Fierbeam legume şi beam apă cu puţină sare şi piper, mă minţeam că e pentru detox, doar că de fapt mă înfometam. Şi de la toate acestea ajungeam să mă îngraş la loc şi încă puţin peste”, spunea Feli, care povesteşte că a trecut şi prin etapa slăbitului sănătos cu sală şi grijă la alimentaţie, însă fără a putea menţine acest stil de viaţă din cauza programului şi a mersului la concerte. 
La 6 luni de la intervenţia de micşorare a stomacului a simţit nevoia să spună despre viaţa şi rigorile de după operaţia ireversibilă.

oana_jjradu_inainte_si_dupa_copy.jpg

Oana Radu ține o dietă personalizată, cu care a slăbit spectaculos

„Dacă nu ai grijă şi nu respecţi ce zic doctorii şi nutriţionistul după operaţie, nu ai făcut nimic. Ai nevoie de un an ca să te recuperezi, ai nevoie de calciu, magneziu, fier etc. Trebuie documentat foarte bine ce înseamnă această operaţie şi mai ales ce presupune perioada de după operaţie”. 
Oana Radu (35 de ani), concurentă la acelaşi show, a reuşit să dea jos 30 kg, cu un regim personalizat.  
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1