Viviana Sposub, noua concurentă la “Bravo, ai stil! Celebrities”: “Nu m-am gândit că voi ajunge aici”

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

După descalificarea Olgăi Verbițchi din competiția "Bravo, ai stil! Celebrities”, din cauza încălcărilor regulamentului, o nouă concurentă intră în competiția despre stil: este vorba despre Viviana Sposub.

Viviana Sposub este născută la Botoșani, acolo unde a absolvit Liceul de Artă “Ștefan Luchian”, urmând mai apoi cursurile Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. S-a îndreptat către lumea televiziunii, fiind concurentă la "Ferma vedetelor", acolo unde s-a îndrăgostit de George Burcea, dar am văzut-o și la "Vorbește lumea", ca asistentă.

Viviana Sposub este pasionată și de muzică, tânăra concurentă de la “Bravo, ai stil! Celebrities” a urmat cursuri de piano și canto timp de 12 ani. Despre participarea la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub spune că este încrezătoare în forțele proprii și că și-a dorit dintotdeauna să facă parte din acest proiect TV. 

Viviana Sposub: "Am încredere în mine"

“Am încredere în mine; voi lua doar tot ce e mai bun din această experiență, indiferent de ceea ce se va întâmpla pe parcus. Am urmărit emisiunea, însă nu m-am gândit niciodată că voi ajunge aici. Când mi s-a propus să fac parte din acest proiect, am zis <de ce nu!?>”, povestește Viviana Sposub. 

Emisiunea “Bravo, ai stil! Celebrities” este difuzată de miercuri până vineri, de la 22:30, și în fiecare sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D!

Citește și:

Premieră negativă la "Bravo, ai stil! Celebrities"! Olga Verbițchi a fost descalificată

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5