Virgil Ianțu, Ileana Badiu și Dana Războiu au ales vacanțe de Paște la mii de kilometri depărtare

57024187_456873455049668_4660478016006136102_n.jpg

Ileana Badiu se distrează de minune în Japonia
Foto Instagram

Nu toate vedetele au preferat să rămână acasă de Paște. Unele dintre ele au ales să petreacă sărbătorile pascale in afară, și nu oriunde, ci in locații extravagante sau exotice.

Virgil Ianțu și faimilia lui au plecat în America pentru a-și petrece sărbătorile pascale. Prezentatorul tv s-a fotografiat alături de fiica și partenera sa de viață în New York, de unde a publicat și un mesaj special pentru prietenii săi virtuali. 

„Anul ăsta de Paște ne lipsesc toate de acasă, parinții, familia, prietenii, cozonacii, dar ne avem unii pe alții și timpul ăsta în 3 e cel mai bun din lume.. Paște fericit și să aveți lângă voi pe cine vă trebuie”, a fost mesajul emoționant publicat de Virgil Ianțu, ăn dreptul fotografiei.

Ileana Badiu a ales o destinație exotică de Paște

Un cuplu care atrage inevitabil toate privirile. Asta formează de aproape 16 ani, Ileana Badiu cu medicul Cătălin Badiu, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Universitar. Cei doi se cunosc de la grădiniţă şi s-au căsătorit în urmă cu 9 ani. Vedeta şi soţul ei sunt părinţii unui băieţel superb, pe nume Sasha, pe care îl iubesc amândoi nebuneşte.

Anul acesta, de Paște, ei trei au ales să petreacă Paștele în Japonia.

„Anul acesta o să ciocnim ouă colorate de noi cu markerul roșu, o să ne lipsească familia extinsă, nu o să auzim clopotele de înviere dar suntem atât de fericiți că suntem toți 3 împreună descoperind lucruri frumoase încât știm că avem un Paște foarte fericit! Vă dorim tuturor Sărbători minunate alături de cei pe care îi iubiți”, a scris ea pe rețelele de socializare.

Dana Războiu sărbătorește Paștele în Maldive

Dana Războiu nu s-a rezumat la o simplă vacanță în afară, vedeta a sărbătorit Paștele pe plajă în Maldive, de unde a publicat mai multe filmulețe și fotografii pe rețelele de socializare. 

Loading...