Virgil Ianţu, despre Patriarhie: „Instituţia care conduce Biserica a devenit un business cu Catedrale“

Citeste tot despre: 

În această săptămână, Dana Săvuică l-a avut invitat, la „E OK să fii vedetă?“, pe Virgil Ianţu, prezentatorul emisiunii „Câştigă România“, de la TVR.

În cadrul emisiunii care a fost difuzată live pe Facebook, Virgil Ianţu a vorbit despre umorul său, care nu este înţeles de multe persoane, dar şi despre lucrurile pe care le face cu mare plăcere. Virgil Ianţu a dezvăluit că îi place să facă glume şi că, gesturile plăcute pe care le face pentru familie sunt dese. Mai mult decât atât, a spus că, decât să ofere flori, preferă să ofere cadou o vacanţă: „Gesturile mici făcute zilnic contează mai mult“.

Virgil Ianţu a vorbit şi despre perioada în care a cântat alături de Ştefan Bănică, afirmând că a învăţat foarte multe de la celebrul artist: „Nu mi-am dorit să schimb locul cu Ştefan. Îmi plăcea foarte tare ce fac şi i-am urmărit tot comportamentul şi toată evoluţia. Am învăţat foarte multe de la el în perioada în care nu aveam nicio treabă cu TV-ul. M-a ajutat mult să stau lângă el şi să-I urmăresc toate mişcările. Am învăţat foarte multe de la el în relaţia cu presa“.

Apoi, prezentatorul de la TVR a lansat un atac dur la adresa Patriarhiei, despre care a spus că este doar un business.

Iată întreaga declaraţie a lui Virgil Ianţu despre Biserică şi ce crede el despre preoţii din ziua de astăzi

Loading...