Viorica de la Clejani și fiica ei sunt bone pentru o maimuțică

12-33.jpg

Margherita se bucură de prezenţa puiului de maimuţă în casă, el fiind plin de energie

Clejancele Margherita şi Viorica fac furori, pe Internet, cu filmuleţele şi fotografiile în care apare mascota familiei, o maimuţică plină de energie. Animalul de companie s-a acomodat rapid în vila artiştilor, unde este răsfăţată de stăpânele casei cu fructe exotice şi unde beneficiază şi de câte o băiţă pe cinste.

Fanii celebrei familii de lăutari s-au împărţit în două tabere, după ce Margherita şi Viorica le-au prezentat-o pe maimuţica lor. Unii le felicită pentru noul animal de companie, alţii, mai cârcotaşi, le sfătuiesc să  înfieze un copil, dacă nu au ce face cu banii. 

12-4.jpg

Cântăreaţa are grijă şi de căţeluşul ei, căruia i-a făcut pijama

Contactată duminică de reporterii Click!, Viorica ne-a povestit despre mascota familiei, care le-a adus atâta veselie:”Nu este maimuţica mea, este a unui prieten care locuieşte în străinătate. Am vrut să o cumpăr, dar nu vrea să mi-o dea pentru orice sumă de bani oferită. Sunt cea mai mare iubitoare de animale. Stă la noi din când în când şi mănâncă legume şi fructe: roşii, kiwi, broccoli, mango. I-am cumpărat şi pampers, este deşteaptă, fix ca un copil. Are două luni jumătate şi m-am ataşat foarte mult de ea. Trebuie să mergi la doctor cu ea, trebuie vitaminizată, nu este uşor, nu ştiu ce rasă e”, ne-a povestit artista, care a devenit bonă pentru puiul de maimuţă.

12-112.jpg

Viorica o hrăneşte cu morcovi feliaţi

 Cu toate că vedeta adoră să se joace cu ea, ba chiar îi pregăteşte cu atenţie masa, Viorica e de părere că aceste animale nu ar trebui să locuiască în casă: “Sunt o iubitoare de animale părerea mea este că maimuţica trebuie să trăiască în junglă, nu în casă”.

12-3.jpg

Maimuţei îi place la nebunie salata

Până una-alta, postările Vioricăi cu animalul de companie fac furori pe Internet, căci maimuţica este un munte de energie, fiind ba pe masa de la bucătărie, unde împrăştie frunzele de salată şi morcovii, ba pe birou, unde îi place să arunce pe podea colile de hârtie. Este vorba despre o maimuţă capucin, care trăieşte mai ales în America Centrală şi de Sud. Ajunge la o înălţime de peste 50 cm şi la o greutate de 3,3 kilograme şi trăieşte în medie 30 de ani. 

12-111.jpg

După baia de seară, adoarme ca un copil

Legea impune anumite cerinţe şi restricţii privind deţinerea unei maimuţe, în funcţie de rasă. Sunt energice şi prietenoase, dar pot deveni şi agresive şi pot întoarce casa pe dos. Artista mai are însă şi doi câini de talie mică, cărora le-a comandat pijamale, dar şi paltonaşe din blăniţă: “Îi ador pe cei mici. Când o să mă mut la o casă mai mare o să îmi cumpăr multe animăluţe pentru că sunt aşa de sincere şi nu sunt rele”, a mai adăugat celeba cântăreaţă cu voce de cinci stele.  

Pestrițu a renunțat la ratonul Cindy, din cauza unei alergii grave

12-9.jpg

Adelina Pestrițu a dus ratonul la Grădina Zoologică

Adelina Pestrițu ( 32 de ani) făcea furori, acum doi ani, pe conturile sociale, cu ratonul Cindy, pe care îl fotografia în timp ce îi fura pufuleții din pungă ori se strecura prin dulapuri. Ea a explicat, la o emisiune de la Kanal D, de ce a fost nevoită să renunțe la simpaticul animal de companie, căruia vedeta îi făcuse și cont pe Instagram: ”A fost dureros, mi-a sfâşiat inima. Am dezvoltat o alergie care se agrava de la o zi la alta. Era la părul de raton. Mâncărimi, ochii umflaţi şi încontinuu îmi curgeau, nu mai respiram pe nas, dar am zis că mi-am dorit acest animăluţ şi nu pot să mă despart de el pentru o alergie. Doamna doctor m-a sfătuit să găsesc cea mai bună variantă pentru acest raton. Se poate agrava starea mea de sănătate. Este prioritar să duci sarcina la capăt şi să aduci pe lume un bebeluş sănătos. Vezi care e cea mai bună variantă. Imediat ce am ieşit din cabinet am sunat-o pe veterinara care s-a ocupat de ea. La zoo, oamenii mi-au permis să merg de câte ori vreau să o văd pe Cindy, să intru în spate la ea. De câte ori am timp dau fuga şi o văd”. Ratonul este un mamifer omnivor din America de Nord, ajunge la o greutate de 9 kg și trăiește în medie trei ani. I se mai spune și ”Banditul mascat”.

Loading...