Viorica de la Clejani, prima reacție de pe patul de spital, după ce s-a aflat că are coronavirus

viorica-de-la-clejani.jpg

Viorica și Ioniță de la Clejani

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

De pe patul de spital, Viorica de la Clejani a transmis primul mesaj fanilor săi, prin intermediului unei postări pe Instastory, privind starea ei după ce a fost infectată cu Covid.

Surse medicale citate de Antena 3 ar fi dezvăluit că starea solistei infectată cu Covid-19 a fost gravă, în urmă cu o săptămână, când a fost internată în spital. 

Viorica de la Clejani: "Am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist"

”Dragii noștri prieteni, vă mulțumesc pentru grija pe care mi-o purtați! Să vă țină Dumnezeu sănătoși! Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid! Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși! Ca orice om civilizat și conștient de pericol m-am prezentat la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist. Vă rog și pe voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util! Țin să mulțumesc medicilor de la Institutul Matei Balș care mă monitorizează, sunt profesioniști adevărați și oameni cu suflet! Respect! Având în vedere că starea mea evoluează spre bine, după o scurtă perioadă de recuperare, ne vom vedea sănătoși și voioși la evenimente! Până atunci, să vă țină Dumnezeu în paza Lui și să vă dea sănătate și o vacă bună cu lapte! Cu prietenie și gând bun, aceeași Viorica de la Clejani”, a fost mesajul postat de artistă.

Citește și:

Sorin Oprescu, fostul primar al Capitalei, diagnosticat cu COVID-19. Era vaccinat cu schemă completă

Elena Merișoreanu și Viorica de la Clejani, infectate cu Covid. Solistele sunt internate la "Matei Balș"

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5