Viorel Șipoș de la 3 Sud Est, probleme cu restaurantul de la mare: ”Toată Horeca e la pământ"

viorel-trei-sud-est-restaurant.jpg

Viorel Sipoș, pe vremea când avea succes cu restaurantul din Mihail Kogălniceanu
foto: Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Viorel Șipoș de la trupa 3 Sud Est îngroașă și el rândurile artiștilor afectați de pandemie. După cum se știe, artistul investise banii obținuți din concerte în restaurantul Casa Rustică, situat în comuna Mihail Kogălniceanu, din Județul Constanța. Din păcate, pandemia a lovit din plin în afacerile vedetelor.

La un moment dat, cântărețul de la 3 Sud Est se îmbogățise din aceeastă afacere, câștigând chiar mai mulți bani decât din muzică. În perioada lui de glorie, restaurantul era plin ochi atât vara, cât și iarna, asta de când în preajmă se stabiliseră trupele americane NATO. Soldații americani, puși pe disttracție, lăsau sume frumușele în fiecare seară la restaurantul lui Viorel Șipoș, unde se înfruptau cu bucate românești și ascultau muzică bună.

Viorel Șipoș: "Ce să mai fac eu cu restaurantul?"

Vara trecută a mai fost o mică relaxare a măsurilor impuse de autorități și a fost deschisă terasa resturantului pe perioada sezonului estival. Acum însă, Constanța este județ roșu, cu 4,17 rata incidenţei cumulate a cazurilor de COVID-19 (n.r. 29 martie), iar Viorel s-a conformat măsurilor luate de autorități. Artistul este extrem de afectat și s-a văzut asta în discuția cu Cătălin Măruță, atunci când prezentatorul de la PRO TV l-a întrebat cum îi mai merge restaurantul. ”Toată Horeca e la pământ! Ce să fac eu cu restaurantul? Mai bine nu mă mai întrebați“, a spus solistul, foarte supărat, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV. Contactat de Click! legat de acest subiect, Viorel nu a oferit nici o declarație.

restaurant-viorel-sipos.jpg

Restaurantul Casa Rustica
foto: Click!

Restaurantul, afacere de familie

Viorel Șipoș a pus mult suflet în restaurantul Casa Rustică, care era de peste 10 ani, o afacere de familie. „Lucrăm cu toţii: mama, tata, sora şi eu. Punem murăturile împreună, sădim în grădină, sora mea este bucătarul-şef, dar şi administratorul firmei, eu mă ocup de manageriat, eu sunt idiotul cu idei. Când este foarte aglomerat, servesc şi eu, mai ajut şi la bucătărie“, a declarat Viorel Șipoș, pentru Click!, la acea vreme. Pe pereţi se găseau obiecte strânse din perioada turneelor lui Viorel: o roată, două viori, masca ţăranului, blănuri, farfurii. „Încă de când călătoream, ştiam că voi face restaurantul şi am adunat tot ce a fost rustic, din Moldova, din Mureş, Braşov“, mai spunea Viorel. La „Casa Rustică“ obişnuiau să vină americanii de la baza militară Mihail Kogălniceanu. „Le place că la mine la restaurant pentru că totul este tradiţional. Cel mai des comandă platoul casei, tochitură dobrogeană, pastramă de oaie, pălincă şi vin la carafă“, a mai povestit Viorel Şipoş, pentru Click!.

Citește și:

Vedetele, la un pas de faliment din cauza virusului ucigaș! Pepe a închis salonul și nu e singurul

EXCLUSIV Pandemia l-a băgat în faliment: "Am pierdut câteva sute de mii de euro". Povestea dramatică a solistului Florin Grigore

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5