Viorel Lis, păzit de nevastă la păcănele şi la pariuri

o12-3-bd-1.jpg

Oana Lis şi-a etalat lenjeria intimă prin Bucureşti

„Tot ce câştigă la pariurile sportive, el piede apoi la păcănele”, se plângea adesea Oana Lis, referindu-se la patima jocurilor de noroc în care a căzut soţul ei. Tocmai de aceea, blondina a ajuns să fie „bodyguard” pentru portofelul fostului edil-şef al Capitalei, pentru ca veniturile familiei să nu se ducă pe Apa Sâmbetei. Iată cum i-au surprins recent fotoreporterii Click!

Sunt, de departe, cel mai colorat cuplu monden de la noi. Viorel (74 de ani) şi Oana Lis (38 de ani) atrag atenţia oriunde s-ar afla, iar viaţa lor privată a devenit ca o carte deschisă.

Asta pentru că blondina nu s-a ferit să dea mereu din casă câte o picanterie, cum ar fi şi faptul că Viorel abia aşteaptă să ia pensia, pentru a o juca la pariuri sportive sau la păcănele.

o22-3-bd-3.jpg

După ce au scos bani de la bancomat, cei doi au intrat la pariuri

Zilele trecute, cei doi au fost surprinşi de fotoreporterii Click! în zona Călăraşi, din Bucureşti, şi unde credeţi că au intrat? La o casă de pariuri, pentru ca Viorel să-şi pună pronosticurile pentru meciurile din weekend.

Dar nu înainte de a face un popas la un bancomat, unde Lis a dat cu cardul, pentru a avea lichidităţi. Oana a ţinut să-şi însoţească bărbatul până la ghişeu, pesemne nu mai are curaj să-l lase de unul singur, faţă în faţă cu tentaţiile.

În cele din urmă, după ce s-a asigurat că totul este sub control, ea a ieşit din casa de pariuri şi a aşteptat în maşină preţ de 15 minute, până când Viorel şi-a terminat biletul zilei la pariuri.

o32-3-bd-4.jpg

De fiecare dată, Lis este foarte concentrat la aparate

Oana are toate motivele să fie precaută, căci cei doi nu o duc strălucit cu banii. Viorel Lis are o pensie de 2.000 de lei şi primeşte încă 1.000 de la Asociaţia Revoluţionarilor, iar apariţiile TV, care erau plătite, s-au cam rărit.

De altfel, ei au ajuns să-şi vândă până şi din haine, pe Internet, pentru a mai reuşi să plătească facturile la utilităţi. Spre deosebire de alte vedete care îşi ascund problemele sub preş, Oana Lis a avut curaj să ne spună adevărul.

o42-3-bd-5.jpg

Viorel Lis pleacă satisfăcut de la casa de pariuri

”Am foarte multe lucruri de dat. De-a lungul timpului ne-am mutat din vilă, în apartament cu patru camere. De un an stăm într-un apartament mai mic şi s-au strâns multe lucruri de-ale mele şi mai ales de-ale lui Viorel, care a adunat multe vechituri.  Am mai dat din ele cadou însă, pe de altă parte, e nevoie şi de bani, aşa că nu e o ruşine că le vând. Uite, de exemplu Viorel a câştigat acum la un joc şi i-au dat 600 de lei. Mi-a dat mie jumătate din ei, de 200 a băgat benzină şi de 100 de lei a luat mâncare, aşa că nu mai am cu ce să plătesc lumina. Viaţa e foarte scumpă. Eu îmi vând hainele care mi-au rămas mici, unele sunt de firmă. Viorel are mai multe, costume, tot felul de antichităţi, statuete. Am vândut de ani de zile, asta fac în mod obişnuit”, a declarat Oana Lis pentru Click!

Oana Lis, cu sutienul şi cu «aripioarele» la vedere

Oana a decis să facă unele schimbări în viaţa ei, însă din păcate nu îi ies toate. La începutul anului, vedeta şi-a propus să fie mai atentă la alimentaţie, pentru a mai slăbi, iar acul cântarului să nu atingă suta de kilograme. Din fotografiile surprinse de Click! se observă clar că acest lucru nu prea i-a ieşit, însă nici că-i pasă. 

o52-3-bd-2.jpg

Vedeta şi-a aşteptat soţul în maşină

Blondina se simte bine în pielea ei, se îmbracă aşa cum are chef, chiar dacă pare uneori că hainele se “dezmembrează din mers”. În pozele de faţă, se vede cum bluziţa o ia la vale, lăsând la vedere sutienul sexy, roşu, culoarea pasiunii. 

Un obiectiv care i-a reuşit însă, şi de care este tare mândră, este Facultatea de Psihologie, unde este studentă din toamna lui 2016. Oana Lis învaţă pe brânci, nu are restanţe şi e un exemplu pentru toţi cei care nu au reuşit să-şi termine studiile.

loading...
Loading...