Viorel Lis o atacă dur pe Oana: ''Vreau test de paternitate''

Oana şi Viorel sunt certaţi după ce fostul edil a fost prins cu o prostituată

Oana şi Viorel sunt certaţi după ce fostul edil a fost prins cu o prostituată
FOTO: Arhiva personală

Viorel Lis (70 de ani) a aflat că va deveni tătic, dar această veste nu îl bucură deloc. Deşi Oana (35 de ani) îşi dorea de foarte mult timp un copil, vestea că va deveni mămică i-a adus numai probleme în relaţia cu soţul ei.

Invitat în platoul emisiunii Acces Direct, de la Antena 1, Viorel Lis a declarat că nu crede că acest copil este al lui şi de aceea îi cere testul de paternitate Oanei.

"Vreau test de paternitate! Aşa vreau eu pentru că mai mult stai in oraş decât cu mine. Am avut destule probleme cu tine în ultima perioadă, asta e tot ce vreau: test de paternitate. Apoi văd ce fac", a marturisit Viorel Lis, la emisiunea Acces Direct.

Vizibil afectată de ce a afirmat soţul ei, Oana Lis a răbufnit: ''Am făcut al test pentru ca Viorel să mă creadă. M-ai prins cu ceva? Ai dovezi? E urât să zici asta. Dacă faci asta, copilul va vedrea filmările", a spus Oana.

Pentru a fi alături de nepoata ei, bunica Oanei Lis a intrat în direct prin telefon: "Să îşi ia inima în dinţi şi să lupte pentru familia ei. Viorel arată bine, nu pare bolnav. Îi place gluma lui Viorel, o să se termine şi scandalul ăsta. Să fie şi Oana mai dură şi o să se dea pe brazdă şi domnul Lis'', a spus Vasilica, bunica Oanei, pentru Acces Direct.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1