Viorel Cataramă și-a pus, în sfârșit, mască. Una atipică, asemănătoare cu ce poartă chelnerii greci

viorel-catarama-masca.jpg

Viorel Cataramă poartă vizieră
Viorel Cataramă se protejează cu o vizieră atipică
Citeste tot despre: 

Viorel Cataramă nu crede că noul coronavirus e atât de periculos pe cum se spune, chiar voia să se infecteze pentru a demonstra că măsurile impuse de autorități sunt inutile. Evident, nu a purtat niciodată mască. Până acum.

Viorel Cataramă și-a pus mască de protecție

Am trăit să-l vedem pe Viorel Cataramă cu mască de protecție. Cel mai răzvrătit român împotriva normelor impuse de autorități în contextul pandemiei, omul de afaceri chiar căuta să se infecteze, nicidecum să se protejeze. Dar iată că a apărut în spațiul public cu o mască pe față. Ce-i drept, una atipică – un soi de vizieră montată pe bărbie, care îi acoperă doar gura și puțin nasul.

„Am purtat și eu mască de protecție, dar nu pentru că am fost obligat, ci pentru că am fost rugat frumos! Așa ne putem păstra drepturile și libertățile, fără a intra în coliziune cu dictatura politico-medicală”, a ținut să precizeze omul de afaceri.

Astfel de măști de protecție sunt foarte obișnuite în rândul chelnerilor din Grecia. Ele sunt mult mai ușor de suportat o zi întreagă pe față, la temperaturile ridicate din timpul verii. Nivelul de protecție oferit este, însă, minim.

chelner-grecia-2020.jpg

Chelner cu tava plină de mâncare la o tavernă din Grecia
Chelnerii din Grecia au viziere care le acoperă doar nasul și gura
Loading...
 
 

Citește și